[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
niste pesti misto  XML
Forum Index » General info
Author Message
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Hai noroc!
Ieri am ajuns pe la Maxi Pet. Evident ca am intrat la raionul de acvaristica (altfel, nu as fi postat nimic :sbr ). Mi-au atras atentia 3 specii de pesti. Am pozat cu telefonul numele lor ca sa ma uit acasa pe net dupa ceva informatii. Culmea e ca din poze nu se inteleg denumirile in latina ale pestilor, doar cele populare. Si avem asa: tigrinus catfish, fire eel si alligator gar.
Gar-ul m-a terminat, mi-a placut foarte mult. Exemplarele erau cam de 10cm, corpul lung si ascutit, o forma foarte eleganta. Aveau o ditai gura, semanau cu niste stiuci daca stau sa ma gandesc. Erau negri cu alb, in dungi longitudinale. Ce mai, superbi!
Ajuns acasa, am vazut ca ala e un monstru la maturitate. Consultand wikipedia, am aflat ca se vand multe specii de pesti sub denumirea de alligator gar.
Daca ma poate ajuta cineva cu denumirea acestui peste, ar fi foarte frumos. Macar sa stiu ca se face mare si nu imi incape in acvariu si sa imi iau gandu de la el :stupid
Pret: 20-25RON
va multumesc!

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Incearca sa cauti mai multe informatii dupa numele de Atractosteus spatula.
Se potriveste destul de bine cu descrierea ta pentru Alligator gar.
Bafta si ape limpezi

Festina lente !
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

cam asa aratau:
http://www.aquapage.eu/fish/lepisosteus-oculatus.html
http://www.aquariumphoto.dk/atractosteus_spatula_2x.jpg
cred ca prima este. totusi, cine cumpara specimenele astea?

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!

Forum Index » General info
Go to: