[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Conuri de Anin in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Buna seara tuturor, am gasit be Ebay.de la categoria cu produse pentru intretinerea apei conuri de anin, cica ar fi bune pentru creveti, si apa, ar acidula usor apa,previne imbolnavirea cu ciuperci,antiseptic impotriva parazitilor si a viermilor,reduce cresterea algelor,si ceva supliment de hrana pentru ancistrusi.
Intrebarea mea este daca a folosit cineva asa ceva sau a auzit despre folosirea acestora in acvarii.
O seara buna tuturor.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

de ce nu folosesti frunze de catappa. Se gasesc la noi si au cam aceleasi proprietati

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Intre timp am gasit pe youtube o prezentare facuta de catre cineva de la dennerle si le lauda, ma intrebam doar daca a mai folosit sau foloseste cineva acele conuri si daca a observat schimbari.
Taz
Membru de baza

IP:

Am folosit conuri de arin , pe cand aveam biotop amazonian , si pot spune ca au un continut foarte mare de tanin , poate sa-ti scada brusc ph-ul si coloreaza puternic apa.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: