[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme reproducere Betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
luci93
Junior member
[Avatar]

IP:

Am un mascul si o femela beta si femela are o burtica... de speriat si toata ziua sta mai mult pe la fund ca si cum ar vrea sa depuna icre.Am umplut un borcan de 5 litrii cu apa ,a ajuns la 30... oxigen, dar cand i.am pus impreuna in acel borcan masculul a inceput sa o fugareasca iar ea fuge intruna si uneori se lasa iar la fund dar nu se intampla nimic!Habar nu am ce tre sa fac (. (femela e alba si nu prezinta nici o dunga transversala pe corp am presupus ca are icre dupa burtica)
[Yahoo!]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

temperatura apaei 30-31 grd pt depunere,colana apa 10-15cm inaltime,ceva plante pt ascunjis(pt femela),volum acvariu 30l.

am vazut un filmulet in care primul introdus in acvariu era masculul, dupa care femela era pusa intr-un borcan , iar borcanul bagat in acvariu, timp de vreo 4-5 min , dupa care era varsta in acvariu.

http://www.youtube.com/watch?v=7USyUC24xVw&feature=player_embedded#!

aaa si inante de ai pune la trb cu cateva zile ar trebui pui la regim special de hrana.

This message was edited 2 times. Last update was at 28/02/2013 16:06:51

pestisoru meu de aur

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: