[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bataie pereche scalari  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
MishuM
Member
[Avatar]

IP:

Am o pereche de scalari de dimensiuni medii, recent aleasa, pana acum a depus de doua ori.
Acum, de la inceput vreau sa mentionez faptul ca nu ma intereseaza sa obtin pui de la ei, am un acvariu de 120litri brut care ar deveni total neincapator pentru toti.
Ideea e ca acum 2-3 zile au depus pentru a doua oara, icrele au ramas cu ei in acvariu si vad ca femela se ingrijeste destul de bine de ele (le inlatura pe cele alb-sidefii - din cate am inteles cele nefecundate/mucegaite?), la fel si masculul (alearga toata ziua cei 3 ancistrusi cu care coabiteaza).
Azi dimineata am constatat insa ca se bateau.......ca chiorii, acum vad ca femela il alearga pe bietul mascul de-l zapaceste

Ma puteti ajuta va rog cu un sfat/o solutie? oare daca scot icrele se mai calmeaza spiritele?

MNultumesc anticipat

Non scholae, sed vitae discimus
MishuM
Member
[Avatar]

IP:

Vad ca armonia a revenit in familie, acum am ajuns acasa si se pare ca s-au inteles cumva sa-si salveze mariajul .

Interesant este ca acum icrele au codita si au inceput sa miste si sa se desprinda de pe frunza de Microsorium pe care erau atasate, asa ca parintii au ocumatie full time. Apropos, ca sa nu mai deschid alt topic, cam dupa cat timp eclozeaza icrele la Scalari? pot sa las puietul cu parintii?

Non scholae, sed vitae discimus
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

eclozeaza dupa 2-3 zile.lasa-i pana incep ei sa inoate normal!

Seba shrimp - 0722 784 888

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: