[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Aproape nou  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
sebidamian
Junior member

IP:

Salutare!

Sebi ma numesc, nu am acvariu dar intentionez sa am intr-un viitor... M-am mai intersectat cu acvaristica de doua ori in viata la nivel de incepator, fara sa aprofundez foarte mult sau sa investesc sume mari. Prima data cu un acvariu cam de 70l confectionat pe cadru de cornier lipit cu chit pe vremea cand siliconul era ceva extraterestru... A doua oara cu un acvariu de 80l lipit de mine cu ajutorul unui prieten (asta acu vreo 9-10 ani) si la care a trebuit sa renunt din cauza schimbarii locului de munca si al programului.
Doresc acum sa ma informez cat mai mult inainte de un nou inceput la un nivel (sper eu) macar cu o treapta mai sus fata de trecut.

O sa deschid un topic nou la "Coltul incepatorului" cu intentiile mele...

Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, Sebi...si mult succes in noile proiecte....
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit !

Felicitari ca ai ales sa te documentezi inainte de a lansa bazinul la apa

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: