[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hailea F20 cu Snowball Shrimp + UFO  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
ERSINV
Junior member

IP:

Salut, Am amenajat un acvariu pentru o pereche de snowball shrimps ( Hailea F20 , bec 11W, filtru inern jebao 300 l/h si Resun SP 600 260 l/h + un incazitor de 50W cu termostat Tehno-chinezarie) . Plante: egeria densa- pe moarte; cabomba caroliniana; un fel de moss. h. cuba si Cladophora.
Acvariu si crevetii (o pereche) ii am de 2 saptamani. Ciclare pe butugi, apa din acvariu "mare" 80l + stoarcearea filtrului intern peste buretii filtrelor din F 20, riscant dar pana la urma a mers.
Aseara am cumparat nisip negru de granulatie mica sa-i vad mai bine si surpriza, 2 fate de peste la creveti,stau pe fund sunt mici. Nu stiu cum au ajuns in acest acvariu . Am cumparat H cuba de la Hornbach, mossul de la Coralis si cladophora din acvariul "mare" de 80l unde nu am vivivari am : Paracheirodon innesi, corydoras aeneus , rasbora heteromorpha, ramirezi ( 2masculi la cum se alearga) 2 perechi de fundulopanchax gardneri si 4 otto (nu stiu ce sex au).
Intrebarea mea este stie cineva ce sunt pestisorii astia mici?
[Thumb - 1poz?.JPG]

[Thumb - 3poz?.JPG]

[Thumb - 2poz?.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 10/12/2012 17:08:38

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: