Buna , am o nedumerire in legatura cu aditia de CO2 , dar sa o luam cu inceputul .Am setat , daca se poate numi asa un prim mic acvariu, pt inceput pana e gata cel mare,acvariul e asa: volum apa 35 litri , iluminat 1 X 18 W philips 865 plus 1 X18 w Philips Aquarellee iluminat 10 ore pe zi incepand de la 10 dimineata , pauza 1 ora de la15 la 16 si oprit la 21.Vegetatie acvariu : Tonina Fluviatillis 25 firisoare,Euriocaulon Setaceum 5 firisoare plantate FARA sol fertil doar cu bile jbl in substrat si aditie de feropol in apa ,2 Echinodorus Osiris , si Cateva Valisneria care o mai raresc din cand in cand.Pesti: 2 SAE, 2 Corydorasi,1 Betta Spledens mascul,2 Xipho si 7 neoni.Si acum problema mea: , De cateva saptamani am facut o bomba Co 2 cu drojdie, dar din cauza difuzorului din apa e cam instabila , asa ca am gasit o metoda , am pus furtunul de co 2 cu un stut de plastic infundat cu vata la capat ca sa difuzeze mai incet sub filtru de apa care aspira toate bulele de co 2 astfel incat nici una nu ajunge la suprafata, si acum si co 2 e mai stabil , intrebarea mea e daca co 2 poate dauna bacterilor din filtru si acesta sa nu mai functioneze cum trebuie.Multumesc
|