[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Varsta pesti  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
mariaienesel
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna! In primul rand m-am tot luat cu treburi si n-am mai intrat aici de ceva vreme. Va rog sa ma scuzati. Insa sarind la subiect. In acvariul meu tineam 2 hoplo si un sanitar frumos foc (cel din poza de profil). Insa, din pacate, acum 3 saptamani scumpul meu peste a decedat foarte subit noaptea, va voi cere sfatul si in privita asta mai incolo. Astfel ca in urma cu 1 saptamana, cu ce ma trezesc eu in casa? Niste prieteni care voiau sa scape de acvariu si au auzit de decesul pestelui mi-au adus frumusetile astea argintii cadou.
image image
Acum intrebarile mele sunt: ce rasa ar putea fi, cat de batrani sunt (au cam 4-5 cm) si daca ii vrea cineva. Cu tot respectul, eu nu imi iau pe cap o asemenea responsabilitate tocmai dupa ce a murit scalarul. Mai degraba as reamenaja acvariul pentru un betta si niste neoni. Dar intai ma ingrijoreaza micutii astia, ca sunt cam fitosi la mancare.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2012 17:12:27

Nu judeca oamenii dupa dimensiunea acvariului lor, judeca-i dupa cunostintele lor...
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Te-ai ales cu 2 gurami albastrii. Din poza mie mi se par mai mari de 4-5 cm. Par a fi adulti. Cel mai bine e sa ii intrebi pe amicii tai de cand ii au si daca au mai crescut dupa ce i-au luat. Asa o sa le poti determina cu aproximatie varsta. Din cate stiu eu, cresc mai mari de 4-5 cm, ajung undeva la 7-8 cm. Ca si comportament sunt asemanatori cu pestii betta, desi nu iti pot spune exact la ce sa te astepti, eu unul nu am mai avut de ani buni gurami. Ii poti dona la rubrica de donatii sau schimba pe alte articole de acvaristica.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
distinctflow
Junior member

IP:

Gurami albastri sunt cei din poze. Are dreptate Pushkatu .Am avut si eu si nu erau foarte pretentiosi. Nu stiu dc zici ca sunt pretentiosi la mancare.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/12/2012 12:45:22

Lumanari de nunta pentru cea mai importanta zi din viata ta.
[WWW]

Forum Index » Anabantidae
Go to: