[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pesti culi !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

ce puteti sa-mi spuneti despre pesti culi ? pot tine mai putin de 2 intr-un acvariu de vivipari capacitate 50 litri ?
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Uite aici un link.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

linukl respectiv , ma duce in google .
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Cauta pe Google!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

aha..... deci sa inteleg ca acest forum e bun de nimic .
stefanp
Moderator

IP:

@Slythering & Sunshine: Desi inteleg ideea ce ati vrut sa o transmiteti, cred ca era mai bine sa evitati topicul daca nu stiti specia.

@Bociolan Silviu: Cum ai reusit sa tragi tu concluzia asta? Abia ai deschis topicul, ai rabdare ca nu stau toti userii "geana" pe forum sa raspunda la foc automat.

Si da-ne o denumire stiintifica, sa stim despre ce pesti vorbesti. Eu n-am citit pana acum despre pesti "culi".

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

concluzia a fost dedusa din comportamentul unor membri/utilizatori ai acestui forum , iar denumirea stiintifico-fantastica , nu o cunosc , am fost la pet-shop am vazut niste pesti ce seamana cu anghilele si cand l-am intrebat pe vanzator cum se numesc mi spus ca sunt pesti "culi" , de aceea am si pus intrebarea pe forum ca sa inteleg despre ce e vorba , dar oberv ca lumea e pusa pe bascalie in forumul asta .
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

CLICK AICI

Nu recomand acei doi pesti in 50 litri, unde sigur filtrarea este deficitara plus aglomeratia.

Cauta pe net detalii despre ei si vezi ce preferinte de mediu au.

Dar pe total eu te sfatuiesc, spre binele lor, sa nu ii chinui. Lor le plac in grup mai mare, ascunzisuri, un nisip fin si usor, etc. Te lamuresti mai mult in timp.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Slytherin wrote:Uite aici un link.

bociolan silviu mares wrote: linukl respectiv , ma duce in google .

Asta era si ideea !

Iar daca incerci sa scri culi pe google pur si simplu nu gasesc nimic nici macar o poza exacta a speciei !

Denumirea ?tiin?ific?: Pangio kuhlii
Nume comun: Kuhli Loach, culi Loach, Leapord anghil?, ochi fileu.
Sinonime: Acanthophthalmus kuhlii, Cobitis kuhlii
Distribu?ie: Indonezia
Dimensiunea maxim?: 4 inch
Îngrijire: Toti kuhli au nevoie de acvarii bine plantate ?i o mul?ime de ascunzisuri. Trebuie tinuti in grupuri de minim 3
Hr?nirea: Mananca orice, de la fulgi si granule la resturile care raman de la ceilalti pesti si alge
Parametrii de ap?: pH-ului: 6.2-6.8. Duritate: Mediu moale pentru mediu. Max dh: 10
Temperatura: (25,5 - 28ºC)
Eu am un Kuhli de 7 luni si l-am tinut cu Vivipari si puii lor, Scalari cu Beta mascul si nu au avut nici ei treaba cu el nici el cu ei. Din mica mea experienta, Kuhli este un peste compatibil si placut in acvaariu

This message was edited 1 time. Last update was at 16/11/2012 23:44:01

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->
stefanp
Moderator

IP:

bociolan silviu mares wrote:concluzia a fost dedusa din comportamentul unor membri/utilizatori ai acestui forum

Doi useri, din cati are inregistrati forumul asta inseamna fix nimic. Careva sa zica o concluzie grabita si eronata.

bociolan silviu mares wrote: iar denumirea stiintifico-fantastica , nu o cunosc

"stiintifico-fantastica" ... sa inteleg ca nu te prea intereseaza sa stii ceva cu adevarat, ci doar asa superficial, cat sa "mearga"

bociolan silviu mares wrote:
dar oberv ca lumea e pusa pe bascalie in forumul asta .

Aceeasi poveste cu concluzia grabita. Unul din lucrurile pe care trebuie sa il inveti si te vor ajuta si in acvaristica e rabdarea

Posibil acum sa te superi si pe mine, s-ar putea nici sa primesti critici sa nu fi invatat inca. Nu-i nimic, este timp.

In rest, ti-a povestit domnu' scifficus despre ce e vorba. Sper ca esti multumit acum.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Silviu,imi pare rau daca nu ti-a placut gluma mea de mai sus,dar...

Odata ce nu ai o locatie trecuta la profil,nu ai un topic la sectiunea "Despre noi" cum avem toti cei de aici si ne scrii doar cand ai nevoie de ceva normal ca nu ne pica bine,cel putin mie...

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: