[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
identificare rotala  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
georeo
Member
[Avatar]

IP:

Sal,

Am cumparat dintr-un shop rotala sp araguaia (asa scria pe eticheta) si chiar arata ca rotala araguaia, am bagat-o in acvariu si acum arata ca rotala rotundifolia si se comporta ca rotala sp green adica creste pe burta nu in inaltime... Chiar nu stiu ce rotala e ... sa fie rotundifolia si la lumina multa(1w/l) creste pe burta si nu dreapta?

image
photo hosting sites
image
images

nihil sine Deo!
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Si eu zic ca arata mai mult a Rotundifolia. Da-i un pic de timp sa se acomodeze si o s-o ia spre suprafata daca-i Rotundifolia. 1W/L nu cred ca e motivul pentru care sta la orizontala ci din felul cum a fost tinuta pana acum.
georeo
Member
[Avatar]

IP:

Planata arata foarte bine cand am bagat-o in acvariu ... la mine s-a intamplat ceva cu ea de nu s-a adaptat... a murit planta mama si au plecat lastari din ea care arata ca in poze ... Rotundifolia e planta foarte usoara si cu crestere rapida pe cand ciudatenia mea creste ca mersul melcului... si o am de 4 saptamani in acvariu

nihil sine Deo!

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: