[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vand plante  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
dedu
Junior member

IP:

Vand plante de acvariu atat in judetul Bihor, cat si in tara,transportul acestora din urma realizandu-se prin intermediul curierului.

Limita minima de comanda este de 70 lei, iar cele peste 120 lei beneficiaza de un discount de 1 leu/planta(conform listei de preturi anexata).

Plantele sunt la dispozitia dumneavoastra in cosulete, ambalate individual si transmise in cutie de carton.

Comenzile se onoreaza in maxim 72 de ore de la lansarea acestora(exceptie fac zilele de weekend),iar preturile plantelor se regasesc in ce-a de-a doua fotografie, unde,pentru a va facilita munca, le-am ordonat crescator(din punctul de vedere al pretului) si le-am delimitat cu diverse culori de fundal.

Pentru intrebari si nelamuriri va stau la dispozitie pe forum.

Ofer si solicit seriozitat[

image

This message was edited 5 times. Last update was at 13/10/2012 19:24:48

dedu
Junior member

IP:

am adaugat lista de preturi.

Pot trimit si prin posta dar asa nu garantez ca plantele vor ajunge vandabile .Am ales prin curier pentru ca plantele ajung in 24 de ore fata de 2-3 zile prin posta .

This message was edited 1 time. Last update was at 13/10/2012 19:33:47

Forum Index » Vanzari
Go to: