Tocmai ce am citit un topic care contine 34 de pagini (momentan, peste o saptamana aproximez ca vor fi 45).
Acum am o dilema: sa-mi tai venele sau sa ma apuc de bautura?
Al tau e da, o sa m-apuc si eu de citit ca cica pana la pagina 12 o sa trebuiasca sa am ganduri sinucigase, desi nu-mi dau seama de ce, ori ai cumparat chestii scumpe si sclipitoare ori ai un acvariu foarte frumos si are grija altcineva de el
batman wrote:Al tau e da, o sa m-apuc si eu de citit ca cica pana la pagina 12 o sa trebuiasca sa am ganduri sinucigase, desi nu-mi dau seama de ce, ori ai cumparat chestii scumpe si sclipitoare ori ai un acvariu foarte frumos si are grija altcineva de el
In primul rand nu e cine stie ce frumos, nu se compara cu altele, in al doilea rand nu am cumparat chiestii scumpe ci am schimbat filtre, lampi, standul, bazinul si in ultimul rand nimeni nu sa ocupat de acvariul meu deloc, ma ocup doar eu de el, pana si osmozorul l-am montat singur, fara ajutorul nimanui, tata vroia sa cheme un instalator dar nu am avut rabdare. Tata nu ma ajutat nici macar cu decorul, mi-a zis ca merge cum l-am facut, nu ca nu ar sti sa ma ajute, ca e designer si artist plastic dar nu vrea sa isi bata capul cu ceva despre care a crezut la inceput ca o sa dea esec, nu s-a gandit ca o sa-mi iasa, imi zicea ca se mira daca o sa-mi reziste clowni, si a mers si acum oricum nunam nevoie de ajutor. La ala mare o sa-mi faca el scape-ul, urmand sa ma ocup tot eu de el impreuna cu cineva care m-ar putea ajuta cu caratul (are probleme cu coloana).
Andrei1234 wrote:
In primul rand nu e cine stie ce frumos, nu se compara cu altele, in al doilea rand nu am cumparat chiestii scumpe ci am schimbat filtre, lampi, standul, bazinul si in ultimul rand nimeni nu sa ocupat de acvariul meu deloc, ma ocup doar eu de el, pana si osmozorul l-am montat singur, fara ajutorul nimanui, tata vroia sa cheme un instalator dar nu am avut rabdare. Tata nu ma ajutat nici macar cu decorul, mi-a zis ca merge cum l-am facut, nu ca nu ar sti sa ma ajute, ca e designer si artist plastic dar nu vrea sa isi bata capul cu ceva despre care a crezut la inceput ca o sa dea esec, nu s-a gandit ca o sa-mi iasa, imi zicea ca se mira daca o sa-mi reziste clowni, si a mers si acum oricum nunam nevoie de ajutor. La ala mare o sa-mi faca el scape-ul, urmand sa ma ocup tot eu de el impreuna cu cineva care m-ar putea ajuta cu caratul (are probleme cu coloana).
Sunt mandru de tine, desi ai 14 ani esti aproape la fel de destept ca si colegul meu de birou, Ionut.
Intre timp mi-am invins lenea si am facut doo teste:
Andrei1234 wrote:
Sunt mandru de tine, desi ai 14 ani esti aproape la fel de destept ca si colegul meu de birou, Ionut.
Intre timp mi-am invins lenea si am facut doo teste:
NO3 - 2,5
PO4 - 0.03
Colegul Ionut e cel cu motocicleta care se dadea in jucaria aia din parc sau ala e Radu, mai era un acvarist motociclist in Constanta, care a stat intr-un bloc de langa blocul meu, si il chema parca Razvan Radu si avea si el parul lung, e cumva acelasi?
Vorbeam cu cineva la telefon si in timpul asta ce sa fac.. stateam in genunchi si cascam ochii in acvariu. La un moment dat am vazut 3-4 chestii minuscule, cam la 1 mm, care se plimbau de colo-colo.
Ca si aspect, semanau teribil de tare cu crevetii, doar ca erau albi. Ce sa fie? E momentul sa intru in panica?