[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pozitionare filtru extern tetratec  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
andrush84
Junior member
[Avatar]

IP:

am si eu o intrebare detin un ex 600 si in stanga acvariului am teava tip tasnitoare unde intra apa curata,iar in dreapta jos a acvariului am chestia aia pe unde trage mizeria.....in filmulete de prezentare am vazut ca ambele sunt in partea stanga.....una langa alta....e vre o problema asta???trb neaparat ca in filmulete?multumesc

-
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

E vorba de circulatie. Nu conteaza ca e pe stanga sau dreapta, teoretic ar fi bine ca ambele sa fie pe aceeasi parte.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
andrush84
Junior member
[Avatar]

IP:

pai circulatie e normala, cu In in Out....doar ca In ,adica apa care intra sub forma de stropitoare e in partea stanga iar out pe unde se trage mizeria e in partea dreapta...insa eu tot am vazut pe filmulete de prezentare ambele sunt in partea dreapta...avand in vedere ca are un debit de 600 l cam mare pt acvariul meu,eu am pus stropitoarea sub apa ,adica nu face fantana arteziana pentru ca e mare debitul pt acvariul meu ,si am bagat stropitoarea in apa,venind din partea de jos in susul apei,e mai linistit debitul.

-
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

IN e furtunul care trage apa din acvariu si o duce in filtru iar OUT e furtunul care duce apa din filtru inapoi in acvariu.
Acel spray bar se tine in apa, nu deasupra acesteia.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
andrush84
Junior member
[Avatar]

IP:

ok,spray barul e teava aia gaurita...am dreptate?ei, eu teava gaurita o tin sub apa,cu gaurile in sus pt ca daca o intorc cu gaurile in jos,imi rascoleste mizeria ca are debiltul mare....se afla in partea stanga a acvariului,iar sita aia pe unde se trage mizeria in e partea dreapta a acvariului ...asta inrtebam daca e vre o problema ca una e intr o parte una intr o parte

This message was edited 1 time. Last update was at 22/09/2012 14:00:06

-
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: