Nu, dar uita-te la ele si vezi ca iti pleaca din fund ...
Ce reaku` zici ca pute????
This message was edited 1 time. Last update was at 11/05/2016 12:29:54
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Ie neste creveti neaosi? Da de ce put? Sunt din Ghiol?
Sau sunt recoltati din toamna si acuma a razbit Fan-ul cu ei????
This message was edited 1 time. Last update was at 11/05/2016 16:53:41
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Bre eu stiu una... comorile, bijuteriile, tre' sa le îngropi ca sa le mai ai, iar daca put ... îngroapa-le si mai adanc ...
Las' ca m-am prins eu ... bijuteriile tale sunt in galeata, din cauza unui doctor cu um, recte Ciomu ... Si put ca le-ai tinut nefolosite ...
De azi dimineata, Nemo al meu se balaceste in anemona Scuze pentru clipul intunecat, dar la mine inca e rasaritul.
Povestea anemonei - am primit de la maestrul Shubilian o anemona (pe caiet, ca sunt sarac). Domnul Fane curierul mi-a facut o noua surpriza si mi-a adus anemona asa:
Dumnezei, sfinti, mame, pamatufuri, anafura, etc. Punga era fara apa, pe piatra trimisa de Shubi se mai putea observa anemona (era cat unghia de la degetul mic) si UN VIERME care atarna precum.. nu zic precum ce, ca mi-e rusine de duduile de pe forum.
Si ca sa vedeti in plm cate sacrificii fac io pentru acvariul asta, mi-am infrant scarba, am luat piatra in mana si am pus-o in acvariu (aclimatizare din buric, daca nu mai avea pic de apa..) In fine, chiar si asa, Shubi are mana buna, anemona a inceput sa se hidrateze si sa dea din craci. Sper sa fie bine pe viitor.