Multumesc frumos pentru observatii. Sunt pertinente, exact asa cum speram sa fie. Sper ca urmatorul acvariu sa fie mai reusit.
"Cam micut acvariul pentru "animalele" dinauntru: severum 30cm, acutirostre - 20cm, meeki - 15cm..." -------sunt constient si sper ca la anul sa ii mut in altul mai mare. Daca nu reusesc, va trebui sa mai donez din ei

;
"Background-ul mi se pare cam tern, de ce l-ai facut asa de plicticos?"------ fundalul e realizat din polistiren expandat de 4cm deformat la cald pe toata suprafata cu un foehn industrial si apoi acoperit cu ciment (in realitate arata mai bine decat in poze). Am intentinat sa realizez un background din profil de 10cm (cu grote si tot dichisul), dar acvariul are latime 40cm, astfel ca am ales un profil mai subtire - cu neajunsurile care se observa;
"De asemenea, cam slabut luminat: mai putin de 0,3 W/l..." ----- A fost vorba tot de incapatanarea mea de a cumpara un capac "de-a gata" desi citisem despre cerintele de iluminare si stiam ce se gaseste pe piata. Astept sugestii!
"Ce pot sa mai zic?... Mai trebuie lucrat." ------Cu siguranta.