Buna tuturor am si eu o problema destul de grava... sa va explic mai intai cat pot ei de explicit, deci pestisorii mei guppy se freaca de substrat de scoica si de ce apuca la fel si black molly, pe langa astea mai am si molly rosu care are parca ceva alb cam sub branhi sau la gat cum ar veni,,,, deci am apelat la pitshop de unde i-am cumparat i iam spus ce problema am, mia recomandat prima data Metifish, na functionat mam dus inapoi dupa ce am folosit un flaconas de 100ml far rezultat si mia recomandat verde de malachit cu asta am buctat rau de tot, adica am uitat cum mia zis sa o administrez si am bagat 50ml la 80L in urmatoarea zi am avut primul pestisor mort am zis ca nare efect o fi prea slab am bagat si cealalta jumatate dupa nici 24 de ore de la prima administrare in 25 min mureau neonii pe rand mi-am dat seama atunci ca am gresit modu de administrare, am schimbat apa cam 90% dar au murit 12 si la cateva zile inca 2 sanitari,,,, am mers la petshop iam povestit si mia recomandat eritromicina bun nu se mai scarpinau chiar asa dar totusi se frecau mai rar dar de durata mai mare adica nu de 3-4 ori una dupa alta ca si de 10 ori poate mam dus din nou la petshop cand ma vazut a zis ca singura solutie sa scape pesti este General tonic Tetra Medica am facut cum mia zis cum schie pe prospect si am administrat acum 3 zile unbunatatiri am gasit o fac max de 2 - 3 ori pe zis si max de 2 ori se freca de substrat,, acum problema e cu molly rosu se accentueaza acea pata sau rana ce este nu sa treaca,, ajutati-ma va rog...... pun si o poza cu molly problema e ca e cam verde apa iar in poza cu burta insus nu se vede ce vroiam sa va arat iar din poza facuta din acvariu cred ca nici asa cu ochii liber se vede acuma am sa vad ce pareri aveti,,,,, Va multumesc inca o data
|
|
This message was edited 2 times. Last update was at 30/08/2012 18:53:19
|