Buna seara doamnelor si domnilor,
Ma numesc Marian. Citesc cu interes( in functie de timp) acest forum de foarte multi ani. Nu vreau sa aproximez aiurea, dar sigur au trecut mai mult de 10 ani, de cand mi-am facut cont aici.
Nick-ul meu provine din faptul ca nu am simtit nevoia sa ma inregistrez pe forum o lunga perioada de timp si am aparut ca un "ghiocel" la o intalnire a forumistilor in Bucuresti. Atunci m-au fotogrefiat si pe vechiul forum au scris ...avem un "pandac"! Asa am si ramas.
Am ramas "pandac" pt ca nu am avut multe de intebat( am citit forumul cand aveam nelamuri) iar de dat sfaturi ...exclus! Nu am avut niciodata cunostintele necesare pt a ma aventura intr-o asemenea actiune.
Am horatart sa sriu aici pt ca in ultimul timp, mi-au fost sterse niste postari si probabil asta a fost motivul. Nu m-am prezentat.
Am un bazin de 450 litri net, echipat cu o instalatie de CO2 cu reactor Aquatic-Nature/Tornado( prin bunavointa firmei lui GG, cu care am colaborat o perioada), filtru extern, iluminare cu o lampa cu 4 tuburi T5 achizitionata de la un colaborator al lui GG, bazin neingrijit, cu plante fara pretentii si pesti... putini. Adica 6 gupy din care 2 masculi probabil sterili. Alta explicatie nu gasesc ca nu am 600 gupy. Cand a dat boala in ei, ma apropiam de 200.
Am fost o prezenta discreta pe forum pt ca daca aveam nelamuriri, gaseam sigur raspunsuri aici, iar de dat sfaturi ... nu era cazul. Daca pot ajuta cu ceva aceasta comunitate este cu sfaturi despre constructia standurilor pt acvarii. Cred ca am construit mai multe decat oricine in Bucuresti. Probabil pt cele mai mari acvarii din zona( inclusiv acvariul cu rechini de la GG).
Nu consideram ca este cazul sa ma prezint, nu am cu ce sa ma laud, dar vreau sa postez la rubrica "cumpar".
Ape limpezi tuturor.
This message was edited 6 times. Last update was at 18/08/2012 21:11:59
|