[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o intrebare grea cine ma poate ajuta?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
AllViruS
Junior member

IP:

am cumparat acum 2 saptamani un acvariu de 80 l filtu de apa interior etc deci cam tot ce trebe dar tot intampin o problema iritanta si adica, dupa ce schimb apa in acvariu e limpede ca lacrima circa 3-4 ore apoi devine cetoasa asa parca vrea sa se albeasca asta am patit deja a 2 oara prima data cand am cumparat pesti si acum a 2 oara cand am schimbat apa in totalitate.... ma poate ajuta cineva?
[Email] [Yahoo!]
adyyy
Junior member
[Avatar]

IP:

salut pai in primul rand apa nu se schimba in totalitate. hai so lom usor dane si noua mai multe detali.
an primul rand daca ai schimbat apa de tot trebuia sa faci ciclarea apei adica sa stea apa in acvariu cel putin doua saptamani,timp in care tu terebuia sa adaugi cativa melci pomaceea si mancare de pesti in fiecare zi ca si cum iai fi hranit dar fara ca acestia sa fie in acvariu,abia dupa aceea puteai ancepe sa adaugi plante pesti etc. daca ai noroc pesti nu vor muri dar se pot alege cu diferite boli in prealabil oricum apa se va limpezi pana la urma dar dupa vreo 4 zile eu zic sa cauti pe forum despre ciclare sa citesti sa te incarci cu rabdare si sa o iei usurel de la capat pas cu pas. ape limpezi
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Acvariul tau cu siguranta NU este ciclat. Ciclarea dureaza 3-4 saptamani, perioada in care nu se umbla in acvariu. In primele zile de cilcare este normal ca apa sa fie tulbure. Tu practic cand schimbi apa o iei de la zero cu ciclarea.

Trebuie sa citesti ciclul azotului si ghidul incepatorului. In 2-3 pagini ai toate detaliile de care ai nevoie.

Succes si ape limpezi!

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: