[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
NEW PRESENTATION UPGRADE  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Salut....vreau sa fac o noua prezentare a acvariului meu actual sa vad ce parere aveti si sper sa observati evolutia fata de primul meu acvariu care tot aici pe site l-am postat http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19693.page#p163550

Sa incepem:
Dimensiuni acvariu:Lungime 82 cm
latime:30 cm
inaltime:32 cm
Volum:80l total ,78 l apa[cu 3 cm sub marginea acvariului]
Filtrare:Filtru Aquael FAN-2 PLUS, putere 5,2 w,,debit 450 l/h
Incalzire:Incalzitor 150 w.
Substratietris granulatia:0,3-0,5 cm
Plante:Am o singura specie de plante,deoarece nu vreau sa am acvariul supra aglomerat din punct de vedere al plantelor.Numele plantei nu il cunosc prea bine,dar o sa pun o poza cu ea poate ma ajutati voi.
POPULATIA ACVARIULUI:5-carasi,3 xipho,2 molly,1 gourami,1 silver shark,1 hoplo,2 barbus,2 pinguini sau peste pinugini,2 platy,1 zebra,2 melci pomacea
Cam atat .Sper sa va placa
Vin IN 2 zile cu poze
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

SCUZE..acolo la substrat sa produs o greseala de scriere
TREBUIA Sa fie asa:Substrat: pietris granulatia:0,3-0,5 cm
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Mai nea' Mihai, nu te supara... e cam prea mare aglomeratia, la matale in acvariu.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

mda ....asta stiu,,,da nu prea am cum sa scap de pesti...cand o sa gasesc o modalitate o sa o fac
stefanp
Moderator

IP:

Pe langa aglomeratie si alegerea neinspirata a pestilor as mai adauga si filtrarea subdimensionata si granulatia care s-ar putea sa-ti dea ceva batai de cap.
N-ai zis nimic de iluminare.

Sa mai intreb de ciclare?

Cred ca topicul se incadra mai bine la categoria incepatorilor, sub forma de jurnal.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: