[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vivipari intr-un acvariu  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut !

Ma intereseaza sa stiu daca mai pot pune ceva alaturi de Guppy ( am 5 femele si 5 masculi ) , si ma intereseaza tot din gama de vivipari daca pot spune asa !

Acvariu de 80 L
- Guppy x10
- Ancistrus x 1
- Corydoras Aeneus x 2 ( Nu stiu cum se numesc )
- Hoplosternum Thoracatum x ( 10-13 Cm cred ca are ! sa il mai tin ?)
- Pomacea x 1

Multumesc anticipat !
[WWW] [Yahoo!]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, alaturi de guppy mai poti tine si alti vivipari - xipho,molly,plati ..
La cele 5 femele ale tale,ai nevoie maxim de 2 masculi,scapa de restul masculilor,in cel mai scurt timp,femelele de guppy iti vor naste pui vi.
Toracatum e mare pentru acvariul tau,incearca sa il donezi.
Succes
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

adi-mures wrote:Salut, alaturi de guppy mai poti tine si alti vivipari - xipho,molly,plati ..
La cele 5 femele ale tale,ai nevoie maxim de 2 masculi,scapa de restul masculilor,in cel mai scurt timp,femelele de guppy iti vor naste pui vi.
Toracatum e mare pentru acvariul tau,incearca sa il donezi.
Succes

Stiu ca fac pui vii ! Dauneaza asupra femelelor sau din cauza ca imi pot manca puii ?
[WWW] [Yahoo!]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Iti vor stresa femelele: 1 mascul guppy e de ajuns la 3,4 femele
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

adi-mures wrote:Iti vor stresa femelele: 1 mascul guppy e de ajuns la 3,4 femele

Ok multumesc !

O ultima intrebare !?

Am inteles ca e bine sa pui pentru Molly si pe Guppy nu il deranjeaza o lingura de sare !

Daca da atunci cum sa ii pun ? ( intr-o cantitate anume de apa o lingura de sare sa o amestec sau in tot acvariu ? ) nu stiu cum sa o administrez ca sa zic asa .

[WWW] [Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca nu ai plante si nu ai de gand sa bagi, poti pune si sare, dar parerea mea este ca mai bine nu. Sarea o vei folosi la nevoie pentru un tratament, daca va fi cazul. Se pune o lingura de sare grunjoasa la 10l de apa.
[ICQ]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

narcis wrote:Daca nu ai plante si nu ai de gand sa bagi, poti pune si sare, dar parerea mea este ca mai bine nu. Sarea o vei folosi la nevoie pentru un tratament, daca va fi cazul. Se pune o lingura de sare grunjoasa la 10l de apa.

Eu am avut alti pesti pana acum ... Scalari cu Hemigrammus !
Si astazi ma duc sa duc Scalarii cu Hemigrammus , Scalarii sau facut marii si se chinuie in acvariul meu parerea mea ... de aceea vreau sa trec la Vivipari + ca imi plac foarte mult !

Vreau sa populez cu vivipari, am luat 10 Guppy dar am inteles ca am prea multi masculi o sa mai iau cateva femele si vreau sa iau 3 xifo si 3/6 molly, tot in acest timp vreau sa replantez acvariul !

De aceea intreb ca sa stiu sa ii fac un mediu bun de crestere ( apa , plante , categorii de pesti ) !

Multumesc pentru raspunsurile rapide !

Am inteles ! deci daca plantez ok nu mai este nevoie de Sare !

[WWW] [Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Oricum nu era nevoie de sare, doar in momentul in care faci un tratament. Sare nu pui la plante pentru ca le dauneaza, vor muri.
[ICQ]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

narcis wrote:Oricum nu era nevoie de sare, doar in momentul in care faci un tratament. Sare nu pui la plante pentru ca le dauneaza, vor muri.

Multumesc !

Cred ca se poate inchide topicul ! Multumesc inca o data !
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: