[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reedfish  XML
Forum Index » General info
Author Message
sonic123
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua,

Am un reedfish si din cate stiu eu si din informatiile vanzatorului sunt niste pesti prietenosi ce nu ataca alte specii. De cand l-am luat mi-au disparut din acvariu o zebra si-un neon, e posibil ca aceasta disparitie "stranie" sa aibe legatura cu pestele-sarpe ?

Din comportamentul ce-l are pare un peste lent, mie greu sa cred c-ar putea "fugarii" un neon sau o zebra. Voi ce spuneti ?

[Thumb - DSCN0981.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2012 16:06:29

Speologul
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua,
Erpetoichthys calabaricus - (Ropefish denumirea comuna in SUA) e un peste care poate ajunge si la 80 cm lungime. Am un fost coleg de scoala ce locuieste in Germania si care avea unul de 40 cm. Cat era mic (8-15 cm) mai mergea cu pesti comunitari mai maricei. A scapat de el pentru ca la un moment dat ar fi avut nevoie de acvariu de cel putin 300 l, si nu avea de gand sa-si dea apartamentul (in chirie) peste cap sa faca loc unui acvariu mai mare. E intradevar lent si "prietenos" acest aspect este insa unul diurn, fiindca ceilalti pesti il vad si nu i se baga-n fata ostentativ. In habitatul natural (Africa) se hraneste noaptea (larve, viermi, mici crustacee). Are vederea slaba si daca-i pica-n gura noaptea o zebra sau un tetra ... Pofta buna!
O zi de Paste linistita, plina de bucurii
Tudor

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2012 17:24:15

Cand cineva isi doreste un acvariu e o marturie ca traieste
sonic123
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru raspuns, Sarbatori Pascale Fericite si Linistite iti doresc !

Am gasit clipul asta pe youtube si m-a pus pe ganduri.

Apropo de asta, as vrea sa-l dau la schimb daca doreste careva, ceva pesti micuti (guppy blue moscow, zebre portocalii, neoni, pesti micuti in general sau un mascul de beta).

This message was edited 2 times. Last update was at 15/04/2012 18:52:47

sonic123
Junior member
[Avatar]

IP:

Nimeni nu doreste un "sarpe" frumos ? Il dau ieftin, guppy, zebre sau neoni.

Forum Index » General info
Go to: