[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Rog sfat sistem CO2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Buna tuturor, de curand am achizitionat pe bucati urmatoarele: O instalatie CO2 fara butelie compusa din- regulator cu doua manomerte si robinet reglaj fin, supapa de sens, electrovalva, numarator de bule(ceva spiralat semana cu un arc), de la altcineva am cumparat o butelie de co2 de 500g(avea montat si un regulator dennerle), apoi am mai cumparat un Bischof CO² Regelgerät RG 18 Digital cu electrovalva si electrod, toate sunt in stare perfecta de functionare conform celor spuse de catre vanzatorii de pe Ebay.
Am vazut la Bitanu cum a facut un reactor extern super, o sa-mi fac si eu unul asemanator, intrebarea mea este daca avand acel aparat de comanda al CO2 in functie de PH, mai am nevoie si de numaratorul de bule?. Am citit tot pe aici ca sondele acelor aparate de masurat ph-ul au o anumita durata de viata, cum pot sa-mi dau seama daca functioneaza corect?. Va multumesc pentru eventuale lamuriri si raspunsuri si va doresc un PASTE FERICIT.

Scuze pentru postare, m-am uitat pe situl Dennerle am vazut schemele de instalatii pentru CO2. Se poate sterge, Va multumesc.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2012 11:58:55

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: