[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
planta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

am o tufa de Hydrocotyle leucocephala si daca poate sa imi spuna cineva cum sa o tund deoarece mi-a invadat acvariul!!!
[Thumb - IMAG0008.jpg]

[Yahoo!]
irukandji
Junior member
[Avatar]

IP:

Cum adica "cum o tund?"
Daca vrei sa prinzi in substrat "invadatoarea", bagi radacinile acelea albicioase in substrat si daca are chef, se prinde, daca nu... tot asa o sa stea... valabil si pt ceratophyllum, egeria... etc

Oricum, va creste in continuare si daca o rupi in bucati-- o sa ai mai multe plante :-)) valabil si pt celelalte mai sus amintite...

capac_acvaru@yahoo.com

Noi, Mihai Viteazu, Domn al Tarii Romanesti...
[Email] [Yahoo!]
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

eu nustiu cum sa o descurc ca sa o replantez iar..
[Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

La mine nu i-a mers prea bine cand am pus-o in substrat... dar cum am eliberat-o, cum si-a dat drumul frumos. Eu am agatat-o de niste ramuri ale buturugii ca sa nu umble prin acvariu de capul ei, dusa de curenti. De taiat ii cam tai varfurile cand incep sa se intinda pe luciul apei si umbresc prea mult. Dupa 2-3 taieri de varfuri pastrez doar varfurile si arunc baza. Pot sa spun ca in urma acestor operatiuni nu mi-a invadat acvariul si chiar am reusit sa ii dau o forma destul de interesanta (salbatica) buturugii prin imprejmuirea ei cu hydrocotyle.

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

super
o sa incerc si eu asta
multumesc de sfat
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: