[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femela de rasbora arlechin agresiva  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

De cel putin 3-4 ore se intampla ceva ciudat in acvariu la mine. Am o femela de rasbora arlechin care a pus stapanire pe tot acvariul. Mi-a inghesuit toti pestii intr-o parte si doamne feri sa indrazneasca unul sa miste de acolo, ca il ia nebuna la palme.Toti ceilalti 6 rasbora si aproape toate microrasborele galaxy stau in partea stanga a acvariului cu fata spre dictatorul nou format, care nu tine cont de rasa, chiar si pe otto i-a fugarit. Alt lucru ciudat e ca de cateva minute, un mascul(cred eu fiindca e mai mic decat tiranul) sta bine mersi tocmai in partea opusa a acvariului. Nu stiu ce sa cred...ori ii este frica sa treaca inapoi in partea dreapta ori sta acolo cu alt scop, ma gandesc la :18: Problema este ca mi-au mai depus rasborele si cu alte ocazii, dar pana acum nu s-au manifestat deloc violent si nu vad cum ar putea depune daca il tine singur pe masculul respectiv, in timp ce ea ii tine la distanta pe restul.

Edit: s-a mai despins o femela de grupul izolatilor, cele 2 inoata acuma paralel, cred ca isi disputa suprematia. Masculul de care ziceam mai sus pare sa nu observe nimic, abea sa miscat din acelasi loc de 5 min.

This message was edited 2 times. Last update was at 02/04/2012 22:01:55

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ma simt ca la fotbal minut cu minut
Oricum si daca ai sti ca nu face bine, ii poti explica unde greseste ?

Mai bine ai face un filmulet si pune pe youtube, sa vedem si noi cum se comporta...

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu prea pot face, decat cu telefonul si nu stiu zau daca o sa se poata deslusi ceva in felul asta. Azi dimineata toate pareau ca au revenit la normal. Momentan sunt la lucru, o sa vad maine cum stau lucrurile. Sper ca s-a potolit nebuna. Daca vad ca persista in tirania ei, o sa o mut in alt acvariu si ii pun si 2-3 masculi cu ea, poate o linistesc asa.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: