[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
putin ajutor va rog.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bogdannn85
Junior member

IP:

daca un filtru (JBL e900) este pentru acvarii de 300 si acvariul meu are 320 litri,
diferenta asta de 20 litri conteaza mult?, poate duce filtrul aceasta capacitate de 320??
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Ar merge, dar mult mai indicat ar fi un JBL 1500. Io am 900 la acvariu de 120 de litri. Si e mai mult decat perfectul simplu

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
bogdannn85
Junior member

IP:

azi un vecin de-al meu ma vazut facandu-mi acvariul si ma intrebat de ce il fac cu fundul incastrat, acvariul avand 120 cm lungime, si i-am spus ca asa trebuie si el a zis ca are acasa unul de 150 cm si ca la facut in stilul normal cu toate laturile pe fund.
eu acuma va intreb daca l-as fi facut cu toate laturile pe fund la al meu de 120 as fi riscat, ar fi cedat? poate aveti un alt site sau vreun document ca sa-i arat omului poate asa ma crede.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu trebuie sa ii demonsterzi nimic vecinului respectiv. Trebuie doar sa fii multumit de varianta pe care ai ales-o tu, si cred ca din toate discutiile de pana acum, nu poate sa fie altfel. Daca te apuci sa ii demonstrezi cuiva ca varianta lui nu e buna, nu faci decat sa te certi cu respectivul. E suficient sa ii zici motivele tale pentru care ai ales varianta asta si gata.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: