[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fratili AkA... cu deosebit respect  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
orly
Member
[Avatar]

IP:

In primul rand un calduros "Bine ai revenit "
De restul ne vom ocupa noi sa aflam pe parcurs

Rabdare si tutun 0722.731.565
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Fratili Aka e iarasi cu noi de ceva luni... sa-i traiasca acvaristica si copilasii!
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

akademik_79 wrote:Ia spuneti mah... ne mai vedem si noi anul asta?
O ardeti suspect, ce-a fost anul trecut s-o dus, nu mai mancam si noi o hamsie? Ca sa vorbim live ?

Sa nu va puna necuratu' s-o comiteti si sa nu vad poze ....... vreau sa vad cum imbatriniti .......

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2010 09:45:39

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Porcu wrote: ...vreau sa vad cum imbatriniti .......

Ai vrea tu...numai ca cei care se intilneau odata au gasit secretul tineretii fara batrinete...
klauss74
Member
[Avatar]

IP:

bine ai revenit pe "meleagurile" noastre , la multi ani !!!

faNfaN
[WWW] [Yahoo!]
akademik_79
Senior member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
akademik_79 wrote:Ia spuneti mah... ne mai vedem si noi anul asta?
O ardeti suspect, ce-a fost anul trecut s-o dus, nu mai mancam si noi o hamsie? Ca sa vorbim live ?

Sa nu va puna necuratu' s-o comiteti si sa nu vad poze ....... vreau sa vad cum imbatriniti .......

Chill, frate Porc. Nu stiu ce sanse sunt ca vad ca nici macar un PM n-am primit ref. idee... in PM.

Engels and Marx are responding the FAQ's...
[Email] [Yahoo!] [MSN]
akademik_79
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu mai deschid alt topic, va scriu tot pe asta. Ce-i al meu, e-al meu..

Dragii mei, oricum in ultima perioada n-am mai trecut pe aici, cu atat mai putin pe la piata de hamsie. Jegu' asta de viata m-a facut sa am alte ocupatii, nu la fel de placute ca intalnirile duminicale spre exemplu. Si pentru ca mi s-a luat de haosul asta de capitalist, va anunt cu bucurie in suflet ca plec din capitala cu "c" mic. Ma mut la Buzau, sper eu forever, asa ca va las cu aceste minunate betoane, nervi in trafic dimineata si cinejdemii de sucursale bancare unde puteam sa luam un aragaz in rate.
Am luat decizia sa ma ocup si de familia mea putin. Nu numai de bunul mers al acestui oras. Plecand, nu pierde un mare arhitect, dimpotriva, castiga cativa metri cubi de aer curat pe care il consumam eu si pe care ii puteti lua voi mah .

Vom mai tine legatura pe forum, sper sa gasesc si niste baieti in Buzau care sa fie pasionati de aceste minunate balti.
Nu prea mai ajungeam la intalniri, dar imi va fi dor de voi, intr-un fel. Ati fost langa mine la bine (cand beam o bere la Obor) si la rau (cand m-am casatorit ), asa ca va iubesc mah.. si-mi pare rau ca nu va pot lua cu mine. Fac pariu ca majoritatea celor de aici ar dori sa plece din mizeria asta de unitate teritoriala numita Bucharest.
Am niste locuri deosebite pentru campare si gratare, la numai 2 ore de Bucuresti, va astept cu drag. A... si niste locuri de pescuit, pour les connaisseurs .

Sa auzim de bine. Si clipocitul apei.

Engels and Marx are responding the FAQ's...
[Email] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: