Ca sa nu mai deschid alt topic, va scriu tot pe asta. Ce-i al meu, e-al meu..
Dragii mei, oricum in ultima perioada n-am mai trecut pe aici, cu atat mai putin pe la piata de hamsie. Jegu' asta de viata m-a facut sa am alte ocupatii, nu la fel de placute ca intalnirile duminicale spre exemplu. Si pentru ca mi s-a luat de haosul asta de capitalist, va anunt cu bucurie in suflet ca plec din capitala cu "c" mic. Ma mut la Buzau, sper eu
forever, asa ca va las cu aceste minunate betoane, nervi in trafic dimineata si cinejdemii de sucursale bancare unde puteam sa luam un aragaz in rate.
Am luat decizia sa ma ocup si de familia mea putin. Nu numai de bunul mers al acestui oras. Plecand, nu pierde un mare arhitect, dimpotriva, castiga cativa metri cubi de aer
curat pe care il consumam eu si pe care ii puteti lua voi mah

.
Vom mai tine legatura pe forum, sper sa gasesc si niste baieti in Buzau care sa fie pasionati de aceste minunate balti.
Nu prea mai ajungeam la intalniri, dar imi va fi dor de voi, intr-un fel. Ati fost langa mine la bine (cand beam o bere la Obor) si la rau (cand m-am casatorit

), asa ca va iubesc mah.. si-mi pare rau ca nu va pot lua cu mine. Fac pariu ca majoritatea celor de aici ar dori sa plece din mizeria asta de unitate teritoriala numita
Bucharest.
Am niste locuri deosebite pentru campare si gratare, la numai 2 ore de Bucuresti, va astept cu drag. A... si niste locuri de pescuit,
pour les connaisseurs 
.
Sa auzim de bine. Si clipocitul apei.