[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
:( dezastru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gagarici
Junior member

IP:

mai mult

Asa-i la vie!
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu crezi gagarici, ca indiferenta si nepasarea ne schimba in rau? Scoate la suprafata tot ce sta ascuns si "coace"? Imi pare rau ca initiativa unor oameni de a ajuta niste animale, ti se pare nelalocul ei. Pentru ca pana la urma, asta am incercat sa facem. Si daca i se spune omului unde a gresit si ce trebuie sa faca pentru a remedia situatia care-i problema? Da, poate tonurile sunt diferite, dar nu suntem la fel. Important este sa ajungem la acelasi rezultat. Sa stii ca pe forumul asta se incurajeaza dragostea fata de animale si se cam face tot posibilul pentru ca acvariile sa fie sanatoase. Oare de ce exista rubrica "boli", doar asa, de amoru' artei, sau de saracie, ca n-avem bani de alti pesti?
Te-ai gandit ca daca reusesti reproducerea "neonilor" de exemplu, sau a Coridoras-ului, undeva in Amazon, un banc de pesti isi va trai viata lui in libertate? Sau acest aspect al vietii nu te intereseaza?
Sper ca acest post al meu, nu va fi interpretat de tine ca fiind "un atac furibund" (asta pentru a pastra o anumita linie si idee a acestiu forum) ci doar de admini ca fiind un oftopic la problema lui Alex.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

wizzard_6 wrote:Hai sa-l lasam pe Gagarici in mijlocul desertului
Exact asta o sa facem . Poruncesc sa-l ignoram si insist sa respectati porunca de a-l ignora. Pina la interventia lui topicu' a mers bine, autoru' n-a fost nici macelarit, nici incoltit, n-am vazut nici batrini sa se incaiere, toate erau bune si frumoase si vreau sa ramina asa . Ar fi pacat sa stricam atmosfera din cauza unuia pus pe scandal.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: