[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
+Sanitarul+  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Le schimbi prea putina apa,acvariul e foarte mic chiar si pentru 2 pesti mici.Apropos,exact cat de mici sunt? In centimetri Schimba-le 30% din apa o data pe saptamana,cu apa lasata la declorinat 2-3 zile.Asta ar insemna sa le schimbi cam 7 litri de apa saptamanal.
E o idee buna sa le pui o veioza momentan,macar putina lumina sa aiba si ei

Until you find someone worth dying for, you never really live.
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

au cam 4 cm, stiu ca acvariul este mic, dar in cateva zile va fi gata cel nou (L80 l35 H45 sticla de 8mm sper ca e buna grosimea la sticla si nu voi avea probleme), sanitarii sunt hoplo, ador specia asta de sanitari deaceea nu am avut rabdare pana va fi gata acvariul ce nou si am luat 2 in cel mic, apa este curata, mananca tot ce le dau nu ramane nimic, deci cum am spus apa este curata si proaspata, lumina este problema , dar le voi asigura tot confortul :veselred:
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Acvariul cel nou va trebui ciclat si nu cred ca vrei sa-l ciclezi cu cei 2 hoplo ai tai,daca ii plac asa mult.Va trebui sa ciclezi fara pesti sau cu alti pesti rezistenti,care pot totusi muri in timpul ciclarii.
Apa poate fi perfect transparenta si curata , si chiar daca nu raman resturi de mancare apa se ploueaza cu dejectiile pestilor,bucati rupte de plante sau aflate in descompunere(daca ai,desi nu cred ),etc.Asa ca o apa care tie iti pare foarte curata poate fi,in acelasi timp,foarte toxica pentru pesti!Cand schimbi apa sa aspiri si mizeria de pe fundul acvariului Si gandeste-te cum vei cicla acvariul nou...

Until you find someone worth dying for, you never really live.
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

pe timpul ciclarii acvariului cel nou ce doi sanitari vor sta inca in cel mic, mizerie nu este pe fundul acvariului garantat oricum multumesc mult de raspuns si de sfat astept in continuare sfaturi si critici, apreciez :veselred:

Forum Index » Despre noi
Go to: