Romanica:
Coletul meu comandat noaptea pe
29 in US, procesat probabil pe
1, expediat nu stiu, ajuns in romanica pe
4(probabil) sau
5?! , intrat in procesare pe
5 (eu am expediat acte instant,pentru vama) a fost vamuit pe
9 si imi va ajunge pe
10. Azi la 15 am fost anuntat ca s-a procesat, ca am de plata nujt cat (vama, shits) si ca ori il ridic din Otopeni ori imi ajunge maine.
Viatza de hobbyst
Acum, va dati seama ca nu au cum sa traiasca, nu?
Rotioferi, alge si alte, copepods, kkturi etc etc.
Trebuie sa mai primesc un colet (tot din US, astia au anticipat ca ajung terci pana se proceseaza la noi), si inca unul din Germania
)
Nutresc speranta la Germania. aa Altfel multumiri lui GG pentru Liquizel, microzel, Ocean Nutrition Coral food, Ocean Nutrition mancare pt alevini, Cyclopeeze (! asta e cool stuff). Din pacate nici una din chestiile astea nu inoata
, asa ca cei 3 pesti nu au pus botul si au dat coltul
DAR, daca mai depun derbedeii, sper sa iasa mai bine
Acum ii urmaresc, nu prea mai au intimitate
Masculul a facut un locsor curat LANGA ghiveci, pe piatra vie. Hmmm asta nu e bine.
Intre timp a eclozat artemia (cu asta am avut timing perfect, era exact ziua in care trebuia sa incep cu artemie proaspat eclozata). Le-am dat Liquizel, jumate am varsat-o in bazin: se indopau clownii adulti cu artemia aia mica :O
Noroc ca aveam eclozator
Sitele Hobby (de la GG again, cele din US sunt pe cale sa ajunga si ele.. candva) se dovedesc utile. In graba am uitat sa le tratez cu clor, asa ca o sa le bulbuceasca skimmerul numai coji zilele astea.
Ah baieti, sa nu credeti ca demersul meu ar fi o premiera. Sunt eu mai 'vocal', dar depuneri s-au mai intamplat.
Razvan Rosu a scos pui de caluti
(cred ca H reidi, din aia de care a tot avut GG la pret de dumping).
Stiu ca nu a ridicat foarte multi pui dar a facut-o.
Daca mai depun maimutzoii mei, apoi o sa ma chinui sa ii scot.
Am vazut pe net ca erau unii care reusea dupa 7-8 incercari. Si erau americanos, cu next day delivery la orice.
Imi amintesc de nostalgia exprimata de multi in legatuira cu vremurile in care inmultea unul sau altul cate un peste de apa dulce, neinmultit pe la noi pana atunci sau foarte rar... Ca nu aveau echipamente, etc. Cam asa trebe sa fi fost frustrarea, ba mai mare. Acum macar te dai pe internet, mai intrebi pe acvariu.ro
si se gaseste cineva sa te indrume ...