aquacip wrote:Merge daca scoti suportul cu icre nu sa lasi perechea sa aiba grija de pui.
Nu spun ca nu merge, doar ca merge si cu parintii, daca au conditii. Dar nu in acvariu de 20 de l. Si oricum nu l-as sfatui asa. Daca vrea neaparat pui, cea mai buna solutie pentru el e sa ii lase sa depuna in acvariul comun, dupa care sa scoata suportul cu icrele si sa-l puna in acvariul de 20 l. Si in cazul in care toate merg bine, icrelor eclozeaza si va hrani puii cum trebuie (cel putin asa mi-ar placea sa cred), poate sa tina acolo puii cam 10 zile, dupa care trebuie ori sa-i mute intr-un acvariu mai mare ori sa-i dea. Ca sa poti creste scalari pana la dimensiunile la care ii vedem pe piata ... iti trebuie mai mult de un acvariu comun si inca unul de 20 de l.
aquacip wrote:Crede-ma, scot bani din sportul asta.
Asta are mai putina importanta si nu ma face sa te cred mai mult decat daca n-ai scoate. Poate doar sa explice faptul ca pentru tine prioritar e numarul de pui pe care ii obtii. In cazul asta, de acord, mai indicat e sa scoti suportul cu icre.
Pentru mine conteaza mai mult sa ii vad inconjurati de pui, si poate tocmai asta e motivul pentru care ma pot delecta cu imaginea asta mai des

.