Am vazut prima data Jack Dempsey la un crescator pe cand aveam vreo 8-9 ani (adica de mult, acum am 34). Am fost impresionat extrem de pestii respectivi insa pana de curand nu am stiut exact ce sunt. Acum vreo luna am vazut vreo 8 exemlare adulte la un pet shop in Brasov si am avut un moment de evrika. Dupa ce am aflat cu se cheama am inceput sapaturile si am gasit pui la Albinik (multumesc inca o data si recomand cu incredere ).
Eu de obicei prefer sa iau pestii de mici, pentru a cunoaste toate stadiile de crestere si comportamentul lor. Sincer sunt extrem de incantat de micutii Dempsey. Sunt mancaciosi sanatosi si extrem de vioi. In cateva zile vreu sa le mai fac o sedinta foto ca au crescut si au inceput sa se coloreze.
Legat de setup astept sa se depuna algele uniform si pe cele doua "roci" din mijloc pentru a fi un fundal uniform. Avand in vedere ca sunt identice cu cele din laterale cu siguranta in cateva saptamani vor fi lafel.
Plantele cresc destul de repede si probabil in vreo 2-3 saptamani vor arata mult mai natural.
Daca aveti sugestii sau critici nu ezitati!
Daca se poate muta la acvarii cu ciclide ar fi excelent !