[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy si xipho  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Am dat masculii de 1 luna de zile si inca pescuiesc alevini in acvariu. Si mai am de pescuit dupa cat la vad de umflate ( doar vreo doua )

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
ciprian_sb
Member
[Avatar]

IP:

am auzit ca unele specii pot controla momentul in care are loc fecundarea efectiva... cu alte cuvinte: baieti stati in camara pana dau drumul la icre...

Dancing with the wolves...
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ciprian_sb wrote:am auzit ca unele specii pot controla momentul in care are loc fecundarea efectiva... cu alte cuvinte: baieti stati in camara pana dau drumul la icre...

Cred ca replica asta era din alt film. Aici se discuta despre vivipari. Si viviparii nu depun icre, ci nasc pui vii.
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

mersi, mersi, deci sa ma pregatesc si sa fiu pe pozitie, nu?
Acuma am scos 13 alevini, toti rosii. Probabil si fratii lor vor fi tot rosii...nu am sanse sa fie si cativa negri???
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cresc si eu momentan 10 puiuti de la o xifo complet rosie.Cand s-au nascut erau toti rosii,insa apoi majoritatea au devenit rosii cu negru.Negri complet nu am,probabil sunt mult mai rari aia.Asteapta sa creasca macar 2 luni si vei vedea ce culori au.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

deci exista o speranta....mai vedem. Au doar vreo 10-12 zile....mai asteptam, vedem ce se intampla.
[Yahoo!]
MollyBalon
Member
[Avatar]

IP:

Daca sunt complet rosii acum (sau roz), e posibil sa aiba si putin negru la maturitate, insa nu prea mult. Cei care sunt complet negri la maturitate au fost vizibil negri de mici. Deci ai tai nu vor deveni negri.
Dar nu inseamna ca nu e posibil ca printre viitorii lor frati sa fie si unii negri complet - mai ales daca au fost unii negri si in seria precedenta.
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Fratilor...mi s-a umplut acvariul de alevini , iara....dezastru....ce sa fac?
Exista anticonceptionale pentru pesti? ca nu se mai poae......Am mai vazut unul...merg la pescuit
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

La molly,xifo si platy tii doar femele iar la guppy doar masculi.Dupa maxim 6 fatari ale femelelor scapi de cosmarul cu puii Sau daca le iei pui si mai bine,posibil sa nu faca pui deloc.

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: