[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sterilizator uv  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

crush wrote:Pentru compozitia apei am luat de la TETRA, EasyBalance si am sperat sa rezolv problema excesului de fosfati sau al oricarui dezechilibru din compozitia apei.
Tetra Easy Balance nu e deloc rezolvarea minune a "oricarui dezechilibru din compozitia apei" ....... nici macar p-aproape.

Poze: smilie ... Poze cu plante
crush
Junior member

IP:

Sunt pe calea cea buna. Apa s-a limpezit considerabil.Am schimbat 50% din apam, am adaugat Algacid , Tetra Easy Balance si la vreo 12 ore am pus Tetra Crystal Water. A doua zi de dimineata se vedeau deja rezultate, nu chiar extraordinare dar incurajatoare. Revin cu poza.
crush
Junior member

IP:

Asa arata acum acvariul meu:
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=13387&pos=0
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1
Multumesc pt sprijinul acordat!!!
Deasemenea multumesc lui FIPILICA pt donatia facuta! Planta de la tine chiar daca are frunzele mari pe jumatate uscate a facut doua noi frunzulite care se dezvolta f bine chiar si in conditiile mele mai vitrege.Pe linga planta de la tine mai am un fir micut de valisneria care vad ca rezista si sper sa inceapa sa creasca si sa se inmulteasca pt ca in mod normal se inmulteste foarte usor. Cam putine, stiu dar alte plante nu am gasit in oras, nici macar valisneria nu am mai gasit sa cumpar.
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai pune cateva plante pe acolo...orice plante: elodea, valisneria, cabomba, etc... Pare prea gol asa...
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

O sa-ti trebuiasca si un substrat mai gros, altfel plantele n-o sa reziste.
Succes
[Email] [WWW]
crush
Junior member

IP:

Sunt constient de asta. Am mai cumparat niste pietris tot ca ala pe care il am dar trebuie sa il pregatesc inainte si nu prea am timp momentan.
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

substrat nu inseamna stratul de pietris substratul este acel pamint fertil de sub pietris, special pt acvarii, fara de care plantele nu au nici o sansa!

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
crush
Junior member

IP:

Stiu treaba asta dar trebuie sa comand de la ZooPlus ca in BZ nu gasesc! Multumesc de observatie.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: