Am reusit o filmare cu acest acvariu.........vedeta e Betta double tail red...dar si restul...am vreo 5 copry pygmaeus si hastatus (nu stiu cati din fiecare dar am avut 11 12 si au disparut ) plus creveti red cherry plus 4 melci tylomelania orange rabbit.
Uite aici:
This message was edited 1 time. Last update was at 05/05/2021 15:54:27
Am urmarit cu ochii in lacrimi cum alearga unul spre celalalt cei doi melci indragostiti. Apoi am vazut ca au trecut unul pe langa altul, semn ca sunt deja casatoriti si alergau dupa altceva.
Am urmarit cu ochii in lacrimi cum alearga unul spre celalalt cei doi melci indragostiti. Apoi am vazut ca au trecut unul pe langa altul, semn ca sunt deja casatoriti si alergau dupa altceva.
Multumesc Dan!
Tare concluzia cu melcii dar ai dreptate
Pai nu vezi bre' ca e fiecare la casa lui
Foarte misto arata acvariul, aerisit, linistit. Nota 10!
IP:
Am urmarit si eu fiecare secunda in speranta ca cei doi melci la intalnire se vor lua in brate Cand au trecut unu pe langa altu am spart sticla de bere
Un mic update aici....ceva poze cu betta ul care pare se ca ii merge bine.
Am mai adaugat in acvariul acesta cu betta o planta pogostemon erectus...sper sa mearga la mine....lumina putina si temp 27,5 In restul acvariilor unde am creveti am mai adauga ceva bucephalandre brown si ludwigia arcuata.
Aici cateva poze....
This message was edited 1 time. Last update was at 21/05/2021 14:59:42
Un mic update cu al meu betta cu prietenii lui cory pygmaeus si crevetii red cherry plus melcii tylomelania orange rabbit toti convietuiesc in pace impreuna
Foarte misto combinatia de culori. Deci in sfarsit dupa atatea incercari cu creveti sulawesi, betta wild etc ai ajuns la combinatia castigatoare. Chapeau!
raul.tatulescu wrote:Foarte misto combinatia de culori. Deci in sfarsit dupa atatea incercari cu creveti sulawesi, betta wild etc ai ajuns la combinatia castigatoare. Chapeau!
Mersi...ehh nu stiu daca e combinatia castigatoare, dar merge spre bine
Ai mei tylomelania orange rabbit ... sunt destul de mari dar înca nu am vazut pui de la ei..am 4 buc...sper ca n am avut ghinionul sa fie toti masculi sau femele Temp 27,5-28, TDS 200ppm si folosesc si minerale sulawesi mineral 7,5. Oare nu sunt inca maturi sau?
This message was edited 1 time. Last update was at 02/07/2021 11:05:47
O mica filmare facuta acvariului unde este Betta impreuna cu 5 cory pygmaeus, multi creveti red cherry, 4 melci tylomelania orange rabbit si multi melci ramshorn
Din cand in cand mi se fac alge filamentoase si le elimin manual.....tare greu e cu ele si vad ca nu mai reusesc sa le elimin de tot
Acvariul dedicat pestelui Betta si prietenilor lui ??
In ultima vreme bettanul sta mai retras si s-a decolorat ?? Cred ca trecem pe ceva halfmoon blue in viitorul apropiat...poate plakat poate nu
In clip nu am reusit sa l prind pe Betta, era ascuns pe undeva...dar am si cu el ceva filmari scurte - nu le pot pune pe plici.ro ca sunt prea mari
This message was edited 1 time. Last update was at 10/02/2022 14:53:46
Land of trees ?? acvariul meu Aquael Leddy 60, aprox. 45l apa net.
Fauna: 6 corydoras pygmaeus, 5 tylomelania orange rabbit adulti plus ceva pui, 1 betta splendes si creveti red cherry ascunsi printre plante. Betta ul actual a fost halfmoon blue plakat, dar s-a decolorat si acum e alb. De unde a fost cumparat va fi preluat inapoi si voi lua un Betta Imbellis Flora: Christmass moss (jungla - am mai scos ieri ceva din el), Bucephalandra sp. Green si Red, Anubias Nana, Cladophora si pistia/limnobium laevigatum.
Decor: lemne mangrove, pietre vulcanice si nisip cuartos fin.
Filtrare: 2 filtre interne, 1 aquael pat mini cu burete fin mare si 1 dennerle corner cu materialul filtrant original, dar aici voi scoate acel cartus si voi adauga sera siporax mini.
Hranire: la 2-3 zile, cateodata poate si mai rar Mentenanta: schimb de apa 10-12L o data pe saptamana, cu adaugare minerale Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH+/KH+
Clip video calitativ aici:
Sper sa va placa
Astept intrebari, recomandari, sfaturi, critici etc.