[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nelamuriri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cozmastie
Senior member
[Avatar]

IP:

pne piatra,desi nu stiu cat sens are

image
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Sfat: Nu scrieti cu diacritice, nu sunt suportate de software-ul forumului.
Piatra de aer probabil ca va aduce doar comfortul tau vizual cel putin pentru o perioada. Dupa aceea sigur ajungem la suprapopulare (ai deja 4 ancistrusi si vei fi tentat sa mai adaugi pesti)
Încearca totusi sa te familiarizezi cu notiunile de baza privitoare la ceea ce se intampla in acvariu.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/09/2018 20:26:56

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Catalin23
Junior member

IP:

kmol wrote:Sfat: Nu scrieti cu diacritice, nu sunt suportate de software-ul forumului.
Piatra de aer probabil ca va aduce doar comfortul tau vizual cel putin pentru o perioada. Dupa aceea sigur ajungem la suprapopulare (ai deja 4 ancistrusi si vei fi tentat sa mai adaugi pesti)
Încearca totusi sa te familiarizezi cu notiunile de baza privitoare la ceea ce se intampla in acvariu.

acvariu 54l, neon 15w 6500k pus in capac, filtru eheim 300l/h, incalzitor 50w.
Am 4 corydoras gold si 4 ancistrusi. Acvariul are aprox. 3 saptamani. A avut 2 saptamani cand apa era clara, clara vedeai absolut perfect prin ea. Apoi s-a ingalbenit peste noapte...
http://imgur.com/ORDrpoA

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: