[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lighioana intre cuba  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
AnX
Junior member

IP:

Am prins-o! Am ajuns acasa pe la 2 noaptea, m-am uitat in acvariu cu lanterna de la telefon sa vad ce se mai intampla p-acolo. Si rama mea, statea mandra, unde altundeva decat in copac... Am pus niste moss pe o craca, unde cred ca s-a strans destul de mult detritus. Iar rama mea a considerat ca e un loc propice sa isi faca cuib acolo...

Dupa ce am fugarit-o un pic prin moss, am reusit sa o prind si sa o scot.

Rama in copac:
image

image

image

Din cate am cautat pare a fi black worm ( https://en.wikipedia.org/wiki/Lumbriculus_variegatus ), amu sper sa nu fi sectionat vreun segment sa ma trezesc cu versiunea 2 de rama cataratoare in copaci...
Liv
Ultrahigh member

IP:

Avind in vedere ceea ce maninca as zice ca e mai degraba utila. Plus ca unii pesti ar considera ca e o delicatesa.

In plus e semiacvatica - sta in iazuri si mlastini.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/08/2017 10:51:17

Sa aveti animale sanatoase, plante frumoase si apa limpede.
AnX
Junior member

IP:

Am ember tetra in acvariu si oto, o mancau daca o faceau praf sau asteptam sa se faca leguma si sa o suga oto

Sa zicem ca as fi putut sa trec peste aspectul insestetic, dar in 30 de litri am preferat sa o scot sa nu moara pe undeva si sa se faca ammoniac.

Am bagat 2 melci asasini in acvariu, nu stiu daca nu or fi scos-o ei din substrat?!
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: