[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help powder blue tang  XML
Forum Index » Probleme si solutii - Paraziti, boli, alge
Author Message
quaz
Membru de baza

IP:

Ar trebui sa faci ceva, ai 11 zile de cand ai postat problema. O sa ramai fara pesti daca mai stai pe ganduri...
BunicuW
Member

IP:

Am o luna si 2 saptamini de cind a aparut prima oara, am postat acum 11 zile.
quaz
Membru de baza

IP:

E si mai rau
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Intradevar au produse care nu sunt reef safe , dar pe Proto (cel putin cand l-am folosit eu) era specificat clar ca nu trebuie scosi pestii si coralii si eu asa am si facut ,e drept nu aveam la corali doar moliciuni dar mai erau o gramada de scoici care nu au avut deloc de suferit, uita-te atent la produsele lor pentru ca au si reef safe
[Email]
BunicuW
Member

IP:

Am terminat tratamentul cu Herbtana si nu am vazut nici o imbunatatie pe parcursul tratamentului, dar in urmatoarele zile de dupa tratament am vazut o scadere a punctelor albe de pe pesti. Acum la o saptamina dupa tratament, doar tangul cel mai afectat mai are citeva puncte albe iar ceillalti au inceput sa se refaca.

Avand in vedere evolutia pestilor dupa tratament nu am mai incercat si Protomarin Coral intrucit a trebuit sa scot Herbatana din apa si asta a durat vreo 3 zile.

In tot acest timp am incercat sa mentin apa cit mai curata (schimburi la doua zile sau trei, cite 10%) si hraniti corespunzator (fulgi cu spirulina odata pe zi, 2 cuburi de mincare congelata si inca de doua ori cu ajutorul hranitorului automat). Dupa aproape doua luni de ICH rezultatul este un peste mort, un anthias proaspat bagat in acvariu, restul au inceput sa se refaca.

Forum Index » Probleme si solutii - Paraziti, boli, alge
Go to: