[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Populare acvariu 17 Litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

Ce fel de melc ti-a aparut in acvariu Sa nu spui ca-i melc "de uscat"... si ca sta numai la "buza" apei.. Adica a urcat pe pervaz, a facut un salt controlat de tipul "tzushti 30cm" pana pe acvariu si apoi a gasit usita capacului deschisa...
Este foarte probabil ca melcul sa fi venit odata cu plantele naturale pe care le ai in acvariu... atata doar ca abia acum a devenit vizibil... ca inainte era "ou". Daca e unul... aproape sigur sunt mai multi.
Despre partea pastrarii sau inlaturarii lui... hmm depinde de plantele pe care le ai si daca exista sau nu riscul unei invazii (in anumite conditii se inmultesc foarte repede).

Referitor la acvariu si acvaristica... colegii formisti te-au sfatuit bine (toti ) dar eu as vrea sa subliniez partea cu documentarea din carti, de pe forum si de pe net... cu cat stii mai mult cu atat are sa-ti placa mai mult.... si cu cat iti place mai mult.... realizezi ca stii prea putin .

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]
mihai20005
Member

IP:

Referitor la surse de informare. Am cautat si eu pe gugal forumuri de acvaristica romanesti si din tot ce am gasit nimic nu m-a multumit mai tare decat acvariu.ro, si nici alte carti din ce am gasit eu pe la mine prin zona. Asa ca daca vrei sate informezi citeste cam tot ce scrie prin acest forum, crede-ma ca ai ce citi, chiar daca este foarte multa informatie, este informatie utila. Daca am fost off topic scuze.

"In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc"
[Yahoo!]
Frankie
Junior member
[Avatar]

IP:

Melcul este sigur de apa caci sta pe peretele acvariului in apa complet.

Cat despre un acvariu mai mare.... sigur o sa-mi fac/cumpar unul dar asta cam peste 2-3 luni.Deocamdata nu ma pricep bine nici la asta mic.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: