Filmuletul se vede fara probleme... bazinul arata foarte misto, mai ales ca pietrele s-au "maturizat" si culoarea algelor le da un aer foarte natural.
Bravo!
IP:
lipseste..."mijlocul acvariului" adica ceva care sa atraga atentia in centrul lui,sau in colturi,ceva design...totusi sunt sigur ca lipseste chestia asta din cauza pietrelor care ocupa oricum un spatiu maricel.e bine totusi ca au loc sa inoate Nu par deloc stresati.Superbitate
Multumesc. Asa a fost gandit, pt ca m-am axat doar pe haplochromine, ca centrul acvariul sa fie zona cu nisip deschisa, iar colturile sa fie oarecum o zona intermediara de refugiu. Daca ma axam pe mbune, il umpleam de "pietre". Avand in vedere raportul de pesti si lungimea acvariului de 2,5m lungime, centrul este conceput ca o zona de tranzit.
IP:
delta wrote:250 cm lungime?
cel putin asa scrie in fisa pe care ai postat-o
nu prea pare sa aiba atat
Atat are,este camera mare,cred ca de aici te-ai ghidat.
Uita-te la venustusul mare din prima poza dreapta,ochiometric are cam 22 cm venustusul ala.
Apoi vezi daca intra de 10 ori pe lungimea acvariului,o sa vezi ca intra lejer si mai ramane spatiu in plus,deci nu cred ca este mai mic.