[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Red Jasper  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Ieri HC-ul a fost inlocuit. Fusese crescut emers, iar conditile din acvariu nu au ajutat mai deloc... Am inlocuit T8-ul cu un Giesemann T5 - 24 w - Midday (iluminat: 8 ore / zi).

Fertilizare: Ferropol, Easy Ferro, Easy Kalium, micro / macro - home made (cumparat), Easy Carbo, bile JBL (puse inainte de modificarea de ieri), NH2PO4.
[Thumb - IMG_4751.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Noua lumina te va ajuta
Asa e de rosie roca? Sau e de la white balance?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Filtrul de polarizare este vinovat pentru cresterea saturatiei culorilor.
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Acvariul asta l-as numi: "locul in care nu se intampla nimic"... astazi am inlocuit Eleocharis-ul cu Marsilea (rarit in acvariul mare). Ramane de vazut daca noul gazon se va simti mai in "apele lui" in acest acvariu... in rest, schimbari foarte mici.
stefanp
Moderator

IP:

Dar celelalte buruieni? Nu s-a mai indesit?
Didiplis, rotundifolia...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Pun o foto facuta acum cateva minute... o diferenta "uriasa" fata de acum o luna si jumatate ...
[Thumb - IMG_6854.JPG]

stefanp
Moderator

IP:

Pai stai
Tu nu replantezi varfurile ce raman dupa tundere?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Le-as replanta... da' n-a vazut foarfeca pana acum . As putea indesi cu plante din acvariul mare, dar prefer sa il las sa creasca singur.

Ca fertilizare in coloana de apa, sta aproape la fel de bine ca cel mare (exceptie CO2-ul... exceptie deloc de neglijat) - toata gama Easy Life... iluminatul este mai puternic decat in celalalt (mi-a mai ramas ca varianta sa inlocuiesc midday-ul cu aquaflora)... foarte posibil sa nu fac mare branza fara CO2, insa este pus in dormitor si parca n-as dormi cu sunetul de fond produs de bioxidul de carbon.

Alte minusuri (raportat la celalalt acvariu):
- lipsa substrat fertil (am pus, totusi, 7 bile sparte de la JBL);
- calitatea substratului inert (Manado vs Volcanit);
- calitatea filtrarii (lipsa filtrarii biologice... filtru intern vs filtru extern).

Singura parte buna este ca pestii sunt ok .

This message was edited 1 time. Last update was at 28/07/2014 21:30:13

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: