Tu ai filtru de pico acvariu si inca mai ti nisip de mare in acvariu dar grija ta este sa-ti faci bomba. Pe bune? Pai daca tot faci bomba umple numai cu drojdie sa fii sigur ca ai 100 bule pe seconda sa mentii ph-ul la 7. Sau poate te sucesti pe ciclide africane si de aia nu il schimbi.
Avansatul wrote:2-3 kg dar ca sa fii sigur sa fie 4
La un acvariu cu lungime de 80 cm si latime de 35 ? 2-3 kg de substrat ? Eu as zice ca pentru un substrat de macar 4 cm inaltime, ti-ar trebuie vreo 11 litri de substrat (la modul general vorbind, mai depinde si de substrat).
Avansatul wrote:Depinde daca vrei sa optezi pentru substrat fertil de genul Mandaonu trebuie acoperit cu substrat normal
Aici recunosc ca mi-e greu sa inteleg ce zici, dar pot sa presupun.
Cred ca Mandaonu inseamna Manado. Problema e ca nu-i substrat fertil si nu trebuie acoperit cu nimic.
Blackpanth3r wrote:Peste substrat mai trebuie sa pun si alceva?
Daca folosesti unul inert (gen Manado, pietris de rau si altele) nu mai trebuie sa pui nimic peste.
Daca vrei un substrat fertil, precum JBL Aquabasis, atunci asta trebuie acoperit cu un substrat inert (Manado, pietris de rau, etc.)
Mai sus, in prima pagina, ti-am scris ce iti trebuie ca sa dai drumu la acvariu. In primul rand trebuie sa rezolvi filtrarea. Pentru un strat de 6 cm iti trebuiesc cam 16 l de substrat
Salut.Am revenit Azi am terminat de confectionat sistemult de CO2 cu drojdie.
Lam pus in functiune.si deocamdata functioneaza bine :-?
Nu lam conectat la acvariu inca
Am folosit:
- Un bidon de 2,5l
- Un bidon de 1,5 l
- O perfuzie pentru numarat bule.
- un robinet
- 2 valve de sens
Ingrediente:
- 175g Drojdie
- 100g zahar
- 2 lingurite de bicaronat
- 1,5l apa calduta
This message was edited 2 times. Last update was at 07/03/2014 20:39:15
poti folosi linistit si piatra de aer, insa vei vedea pe parcurs ca nu vei fi satisfacut de bulele de co2 din acvariu, care vor fi vizibil destul de maricele poate daca te vei gandi si la o improzivatie de reactor extern
Life is exploration. Make peace within yourself and enjoy the adventure.