[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ce filtru extern sa aleg?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bonoman
Junior member
[Avatar]

IP:

un sertar
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

atunci nu schimba nimic. Lasa totul asa cum este. Mai tarziu daca o sa consideri ca vei vrea o filtrare mult mai buna poti inlocui bilele cu bio-rio. Daca ai trecut de perioada de ciclare cu acvariul nu mai ai nevoie de bacterii. Daca nu ai trecut inca de ea poti pune bacterii care vor grabi ciclarea. Nu stiu ce pet-uri ai in oras si ce poti gasi pe acolo. Totusi Clujul are potential mare

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
bonoman
Junior member
[Avatar]

IP:

ok.multumesc
bonoman
Junior member
[Avatar]

IP:

astazi a sosit filtrul si as vrea sa stiu daca cumva trebuie sa ung garnitura de la capac cu ceva inainte de al pune in functiune.Garnitura nu este data cu nimic gen vaselina sau altceva ci este uscata.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

cel mai bine este sa o ungi. In felul asta ii asiguri alunecarea si asezarea corecta in locas. Cel mai bine e sa o ungi cu vaselina speciala acvaristica( eu o stiu doar pe cea de la eheim, probabil mai sunt si alte firme care fac), glicerina( simpla, nu boraxata, care se gaseste numai la farmaciile care au laborator propriu), iar in ultima instanta o umezesti cu apa

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: