[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare - Discus Kingdome  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

un exemplu de ....."ASA DA"...... sincere felicitari pt acvariu si pesti, decor....arata superb...am ramas fara cuvinte, tot respectul si nu in ultimult rand bine ai venit pe forum.

incet incet cred ca o sa ma indragostesc de discusi....de fapt imi plac toti pesti si miasi dori cu fiecare specie un acvariu....nu imi plac comunitarele deloc....
razvan_toth
Junior member

IP:

Intr-adevar poti sa ai ghinionul sa stea numai ascunsi. Dar, si subliniez aici dar, din punctul meu de vedere pestii ii ai cum ti faci. Daca ii menajezi prea mult risti ca la orice interventie in bazin sa se sperie. Eu incet, incet, de-a lungul timpului i-am invatat sa se obisnuiasca cu mine. In bazinul acesta mi-am scos chiar toate cioatele de le-am spalat o data si am mai introdus bolovani fara sa ii stresez prea tare. Spun lucrul acesta deoarece dupa ce am terminat de amenajat in acvariu dupa vreo jumatate de ora deja si-au reluat ciclul lor normal.

O data pe saptamana lucrez in bazin (spalat geamul si aspirat substratul si stau cuminti linistiti in partea opusa de unde lucrez in momentul acela. Dupa ce am terminat nu au nici un stress si isi vad de treburi. Daca le mai dau si ceva mancare uita complet )

Totusi raman foarte speriosi la straini, spre exemplu daca vine cineva in vizita si se apropie de acvariu sa ii admire incepand sa gesticuleze nu le prea convine. La toate persoanele le atrag atantia sa se uite si sa nu faca miscari bruste.

I rest chiar sunt niste pesti foarte prietenosi si frumosi. Cand ma vad in camera dupa ce am ajuns de la birou sunt la geam toti si innoata unii peste altii sa le dau de ... papa normal
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

WoW ! Un acvariu foarte frumos. Discusii sunt printre pestii mei preferati !
Mitza
Junior member
[Avatar]

IP:

Genial! Arata super bazinul si pestii .
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: