[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sal'tare  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
dragos_georg
Member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit printre noi.
@dany_beboide Colegii au dreptate ca un acvariu de 60l este mic pentru ciclide africane si trebuie sa reduci nr lor. Ai spus ca ai scos plantele posteaza si tu o poza sa vedem cum arata.
Apoi daca nu cunosti inca speciile care le ai poti sa le fotografiezi si vom incerca sa te ajutam la identificarea lor. Astfel vom putea sa te sfatuim daca sunt compatibili, care cat de mari cresc, cum sa-ti formezi perechi etc. Ne-ar ajuta si daca ai specifica nr de pesti din fiecare specie.

In rest, din ce vad in prima poza dar s-ar putea sa ma insel, poate ar trebui sa schimbi si nisipul cu unul cu granulatie mai mica, respectiv de 1-2 mm.

Nu stiu cu ce fel de filtru extern ai si ce materiale filtrante contine, poate ar fi bine sa ne specifici si acest lucru.

@Avansatul si @Cosmin va rog sa incercam sa evitam discutiile care nu au legatura cu topic-ul, acestea nu sunt deloc constructive. Chiar daca sfatul pe care il dai este gresit acesta poate fi combatut cu argumente si nu prin cine e mai tare din parcare. Pana la urma acesta este un hobby si oamenii trebuie incurajati sa activeze pe forum nu sa ii speriem cu ortografia sau cu sarcasmul nostru.

O zi buna

“Este greu oricarui acvarist interesat de ciclide sa aprecieze o specie mai mult decât Pseudotropheus demasoni. “ Greg Steeves
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Din pacate cei care ti-au facut cadoul n-au stiut ca pestii respectivi nu pot fi tinuti impreuna in acvariu' tau, si eu iti sugerez sa renunti la ei in favoarea unor specii mai mici si mai pasnice. Sint convins ca vor intelege daca le explici si n-o sa se supere , ar fi o atitudine rationala din partea lor.

Avansatul wrote:acum ceva timp cand activam cu un alt nume am loat ban

Eu iti sugerez sa te potolesti, scrie doar daca ai ceva interesant de comunicat. Ne-am facut ca nu vedem c-ai fost banat, am zis ca trebuie sa te maturizezi.
Te rog sa scrii corect pentru ca, la virsta pe care spui ca o ai, nu ai cum sa faci asemenea greseli la vecine cu analfabetismul.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/09/2013 13:27:10

Poze: smilie ... Poze cu plante
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Avansatul wrote:Nu mai are rost laso asa appropo sectiunea cumparari nu este facuta ca sa spui tu ce a facut respetivul om cu acvariu care l-ai vandut "

@Avansatul: Ehhh...cum altii nu stiu sa scrie,nici eu nu stiu sa citesc.

@restul colegilor: Am gresit sectiunea,probabil de la oboseala,am vorbit cu un administrator sa mute topicul.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: