stefanp wrote:Inteleg ce ai vrut sa spui, ca idee, dar si pompa aia de care vorbeau acvaristii probabil tot sub acvariu e pusa, deci apa ajunge intai la ea, dupa care o impinge.
Sau daca e pusa in acvariu, ajungem din nou la ideea ca apa e deja in palele rotorului.
Iar Lucian a vrut doar sa corecteze un lucru, pentru ca mai multa lume citeste acest topic (nu doar cel care l-a deschis) si e bine ca informatiile sa fie corecte.
In rest, sanatate sa fie si sa

ca-i vara
Salutare,
Nu,pompele alea erau pompe de apa,le bagau in acvariu.unii foloseau capete de filtru(motoarele,fara mediile filtrante),la altii am vazut pompe "speciale"pt asa ceva.
Da,principiul e cel spus de tine,apa era deja la in palele rotorului.
Cat despre Lucian,sunt convins ca a inteles ce am vrut sa spun,doar ca a simtit nevoia sa fie putin ironic

,are prea multa experienta si in decursul anilor sunt sigur a a mai gasit exprimarea asta pe forum,sau pe la amici.Ca nu a fost corecta din punct de vedere ethnic,da este adevarat.
Acum cine citeste topical si are experienta,intelege ce am vrut sa zic,cine e mai la inceput,intelege si el,tota lumea intelege termenii populari

).