[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Confectionare capac. Ce material sa aleg?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
nemo
Member
[Avatar]

IP:

adi2004 wrote:
si nu mai imi faceti acvariul borcan de conserve stiu ca e mic, dar cu el am inceput si acum ma tot gandesc sa-mi fac un acvariu mai mare doar ca am ceva probleme de spatiu.

acu asa sa te enervez... pai pana una alta, tot borcan e

adi2004 wrote:
deocamdata cred ca o sa merg pe varianta lambriurilor de plastic, asta pentru ca deja le am ramase resturi de prin alte parti... singrua problema e ca nu sunt sigur cu ce sa le lipesc. ele sunt din plastic si sunt goale pe dinauntru. as putea sa folosesc scotch dar arata cam urat...

Cu scotch nici nu arata bine, si nici nu va tine. De la umezeala se va dezlipi.
Poti sa lipesti lambriurile cu Glue-Gun fara probleme. Si obtii rezultate mai bune decat cu traforaje. ...parerea mea...

Sa mori pentru patrie... astea's povesti. Trebuie sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti ! "Parazitii"
[Email] [WWW]
akademik_79
Senior member
[Avatar]

IP:

adi2004 wrote:... singrua problema e ca nu sunt sigur cu ce sa le lipesc. ele sunt din plastic si sunt goale pe dinauntru. as putea sa folosesc scotch dar arata cam urat...

pai citeste ce scrie la pagina 1, ti-am si spus cu ce il lipesti: adeziv pentru PVC, gasesti la magazinele de materiale de constructii unde au si silicoane. Pretul este cam 120.000 flaconul.

Engels and Marx are responding the FAQ's...
[Email] [Yahoo!] [MSN]
BARBOR
Member
[Avatar]

IP:

Sau cu poxipol
[Email]
Iulian99
Junior member
[Avatar]

IP:

Si daca se face din orice alt lemn si se aplica un strat subtire pe interior de silicon pentru acvarii?? :-)
[Email]
Iulian99
Junior member
[Avatar]

IP:

In cazul in care vreau sa fac capac din parchet cum il lipesc/imbin??

Ala negru de respira greu...
[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Io mi-am facut capac din parchet pt acvariu de 100 de litri dar am facut un schelet in forma de paralelipiped dreptunghic peste care am fixat parchetul.Am muncit 2 zile la capac , cel mai mult la construirea scheletului pentru ca nu am avut lemn k lumea dar a iesit destul de bine.De lacuit am lacuit doar scheletul pentru ca parchetul e impermeabil ....sper

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
nemo
Member
[Avatar]

IP:

O idee foate buna, si cred ca nu foarte costisitoare, ar fi cea prezentata in site-ul asta . Si e chiar haios capacul. Ghidajul cred ca se poate imbunatati, eu as folosi doua platbenzi paralele ca balamale , care sa mentina capacul cand se ridica, ceva de genul // cu stopper care sa opreasca cursa in pozitia ridicat. Si normal, as baga toata electronica sub capac, ca arata mai bine. Balastrurile ... pe capacul fix din spate, le-as ascunde deasupra cumva.
Daca stie careva unde si cam cat costa niste jgeaburi de plastic care sa semene aprox cu alea, i-as fi recunostator

Sa mori pentru patrie... astea's povesti. Trebuie sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti ! "Parazitii"
[Email] [WWW]
nemo
Member
[Avatar]

IP:

ups. : electronica se va citi electrica . Deh ... deformatie profesionala

[Email] [WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: