[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
achizitie noua 600l  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
interceptor
Junior member

IP:

Mi-ar place niste Utricularia Graminifolia ,ma dispera denumirile astea.
[Yahoo!]
Black
Member
[Avatar]

IP:

Las si eu o idee cu costuri minime:
Cauti lemne uscate prin padure sau livada (cauta lemn de mar uscat,de preferat uscat pe picioare care nu a mai fost stropit de ani de zile ).Pui un nisip de rau granulatie -2-5 mm sa iti mearga si plante,spun nisip deoarece este ieftin sau poate chiar il ai.Incepi si faci gramezi de lemne prin acvariu sa imite o pozitie naturala,pe lemne poti pune moss,creste cu putina lumina,printre lemne poti pune Valisneria mai ales ca ai o inaltime de aproape 60 cm.Valisneria gasesti la donatii,la vanzare cu 1 leu firul sau chiar mai putin,putin pretentioasa.La ce volum are acvariul iti va fi greu financiar sa il plantezi cu plante "grele" si mai ales sa le asiguri lumina,fertilizanti,co2.
Pesti am vazut ca sunt destui neoni,poti adauga ancistrusi,corydorasi pentru partea de nisip,la ce lungime are acvariul un banc de corydoras ce "paste" este de invidiat.Gasesti multi pesti la donatii care au crescut si posesorii actuali nu au cui vinde dar nici nu ar vrea sa-i arunce.La un 600 l cred ca multi si-ar gasi locul.Nu spun sa faci un azil sau ceva de genu,ci doar o selectie spre ceva frumos .

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
interceptor
Junior member

IP:

Am 5 sanitari galbeni.4 maro si vreo 10 bestii tigrate..si disperate de viata. ar fi o idee sa fac un colt cu lemne.......insa aia tigrati sunt impartiti in 2 gasti,una in stg una in dr.fiecare grup are ascunzatoarea lui la pietre.deci le stric combinatia daca scot pietrele.
Ala este unul din cei 10 tigrati disperati..stie cineva denumirea?
[Thumb - Fotografie-0082.jpg]

[Yahoo!]
Taz
Membru de baza

IP:

Pare a fi Botia Lohachata .
[Email] [Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

m am uitat si eu,ala e. ms
[Yahoo!]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

pestisorul acela argintiu cu coda portocalie e o femela de melanotaenia praecox
[Email]
interceptor
Junior member

IP:

MS.
Sa-i caut pereche?sau sa caut 3-4 pesti? Pe unde am citit eu scrie ca ar fi cam bataiosi,nu as vrea sa fe razboi in acvariuP
[Yahoo!]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

Praecox nu e un peste agresiv deloc, nush unde ai citit asa ceva, masculii intre ei se harjonesc da niciodata nu se ranesc, ideal ar fi sa fie un minim 6, e ok daca sunt 3 masculi si 3 femele
[Email]
interceptor
Junior member

IP:

Pe un forum scria sa se mai bat pt feteP ca orice barbat de altfelP o sa mai cumpar 5 , 3 baieti si 2 fete.
Azi au sosit crevetIi rcs....deja sunt ascunsi si nu prea se mai vad....e cam mare intinderea de apa....cand o sa pun si plantele.o sa i vad foarte rar.Ma apuc de cautat niste plante.
[Yahoo!]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

se infoaie unu la altu, danseaza dar nu se ranesc, eu am asa ceva si sunt foarte ok si foarte frumos colorati
[Email]
interceptor
Junior member

IP:

mersi pt pont. zilele astea o sa inchid ochii si dau buzna in magazine. o sa cumpar tot ce am pe creier.sper sa nu plec sarac din magazine....sau o s apun anunt poate au colegii
[Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

multumesc sorin.Pomaceea au plecat la plimbare din primele secunde

[Thumb - Photo0202.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 27/01/2013 19:13:44

[Yahoo!]
Sorin3030
Member

IP:

Arata chiar mai bine decat la mine,pe nisipul ala alb Eu am nisip maroniu...chiar ma gandeam sa cumpar si 5-10 kg de alb si sa-l amestec.Ma bucur sa vad ca galbejitii mei si-au gasit o casa frumoasa,n-o sa-ti para rau.Sunt chiar haiosi daca stai sa-i urmaresti,iar crevetii vor fi incantati sa se plimbe de colo-colo pe spatele melcilor.Hai ca incepe sa prinda contur piscina ta
Sorin3030
Member

IP:

Uh,ce-am vazut mai sus,ai botia in acvariu?Hmmm,se spune ca pomaceea scapa de ei pentru ca isi pot inchide cochilia,dar totusi,s-ar putea ca unii sa devina gustare.
interceptor
Junior member

IP:

Sper sa mai gasesc maine macar 1 melc viu.Am nebunii de aia de lochia.Sper ca nu am dat drumul la hrana vie pt zebrati
[Yahoo!]
Sorin3030
Member

IP:

Cum este,ceva victime printre melci,sau sunt ok cu botia?Acum e momentul sa aflu pe viu,am auzit pareri si pareri despre cele doua specii puse impreuna.Mie imi plac botia maracranda,sau cum mama naibii le spune la aia tigrati,dar din 2 motive nu mi-am luat pana acum.Primul ar fi ca am avut melcii si n-am vrut sa ii transform in hrana vie si al doilea,am auzit ca n-au fost niciodata reprodusi in captivitate si toate exemplarele sunt luate din salbaticie,ceea ce mie nu mi se pare corect fatza de acesti pesti
Daca mai ai drum pe aici si vrei sa urci sa-mi vezi acvariul,da un tel/mesaj si stabilim detaliile.Si eu sunt in lucru pentru ca mi s-a rupt background-ul in doua si acum va trebui sa gasesc ceva plante de fundal frumoase pe care sa nu le faca praf severumul meu si sa nu coste chiar foarte mult.
interceptor
Junior member

IP:

Abiia am ajuns acasa de la munca,plec dupa plante.
Azi dimineata nu am gasit nici o carcasa goala sau hartuita. Toti melci curatau alge pe acolo.Botia nu i baga in seama,desi cei mai multi melci stau exact in cuibul de botia,sunt la nasul lor.Acuma este bezna ,nu vad nimic.maine dim voi cauta eventuale victime.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/01/2013 02:08:28

[Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

In continuare melcii sunt ok si nici o cochilie nu este goala, .Cine stie ,poate s prea mari ca sa i manance...ms pt ei.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/02/2013 22:14:53

[Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

Dupa cateva luni........melcii inca sunt in lumea lor.nu au fost mancato deloc,insa am o problema cu crevetii rcs.Am cumparat vre-o 20 ,cred,acum ceva timp .si deja cred ca am 50-70 poate mai multi. se cam umple de crevetiP dar au pe unde sa bantuie. Momentan nimeni nu a mancat pe nimeni,botia aia cresc incontinuu...... plantele cumparate au crescut f mult pe inaltime........ moss-ul s-a dezvoltat........
Am rupt o prindere la un filtru extern... nu am observat si am gasit cam 50 litri apa prin camera
lLa curatarea filtrelor gasesc mereu cate 10 15 creveti
Pomaceea nu au facut pui deloc.
Am mai cumparat neoni.si o sa mai cumpar.......(daca are cineva neoni mai ieftin sa lase un pm)
As baga niste jandarmi.. 10 20 . ce parere aveti?
Si cam astea sunt ultimele stiri
[Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

Acuma am in el 40 rcs,. 3 amano, 10 botia, 10 sanitari ,50 neoni. ,7 rasbora arlechin, 3 ancistrusi, 6 gupy un rechinas mare un cutitar mare si 2 pangasius
tot as vrea ceva idei. pare golPP
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: