[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator Iesean  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca s-au inteles cu tetramin as zice sa mergi la sigur si sa continui tot cu tetramin.Cat despre plante,s-ar putea sa fie niste melci,depinde ce specii ai.Nu stiu sigur,poate o sa vina cineva cu un sfat mai bun.

Si e curios ca in piata ti-a acceptat cineva pestii,eu am fost cu 2 xipho superbi,erau mai frumosi decat toti care erau in piata si nu i-a primit nici un nene.Pana la urma i-am dat la ArcaPet.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/06/2012 22:06:23

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
altexandru
Junior member

IP:

2 intrebari despre filtru:

- am un filtru mic, de 300l/ora, intern. Carcasa de filtrare are 2 compartimente. In unu pun burete normal, in al 2-lea tot burete sau sa pun altceva ?
- cum fac sa opresc jetul puternic de apa de la iesirea filtrului ? Pana acum am folosit o solutie improvizata, am pus un burete de filtrare si la iesire, prins cumva acolo, sa sparg jetul de apa. Dar vreau sa stiu daca e vreo solutie mai profi.
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

1. in primul poti pune vata de perlon pentru filtrarea mecanica, in al 2-lea compartiment poti baga ceva pentru filtrarea biologica, de ex sera siporax, matrix, substrate pro de la jbl parca, sunt mai multe variante.
2.poti indrepta jetul in alta parte, il dai spre suprafata sa valureasca usor apa. Mai exista si alta solutie, la iesire pui o teava din pvc mai lunga,inchisa la un cap, cu gauri mici pe unde sa iasa apa, un spraybar.
[ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: