Author |
Message |
Adrian Ionut
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/12/2011 22:56:09
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
Adrian Ionut
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/3ee744d340bb2058074c1.jpg)
IP:
|
Cum naiba toate testele, da ala de amoniac nu !?
Si da, scapa de Gourami. Tetrazonele il vot chinui, Gourami-ul este peste pasnic.
|
Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie) |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/12/2011 23:14:14
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Ai schimbat toata apa? Cam nasol...
Amoniacul e primul produs, dupa care urmeaza nitritii si nitratii...asadar, daca nu ai bacteriile formate, nitritii si nitratii pot fi 0 iar amoniacul sus la cer (sa ma corecteze cineva daca gresesc).
Si e recomandat sa iei teste dedicate, caci sunt mai precise decat cele 6 in 1.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
JimiHendrix84
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/12/2011 23:15:25
|
JimiHendrix84
Junior member
IP:
|
Adrian Ionut wrote:Cum naiba toate testele, da ala de amoniac nu !?
Si da, scapa de Gourami. Tetrazonele il vot chinui, Gourami-ul este peste pasnic.
da da  tetra test 6 in 1:ph, KH(carbon), GH(duritatea generala), NO2(nitriti), NO3(nitrati) si Cl(clor)
apoi s? v?d cu cien fac ceva troc.. gourami pe tigri
|
|
 |
JimiHendrix84
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/12/2011 23:27:44
|
JimiHendrix84
Junior member
IP:
|
stefanp wrote:Ai schimbat toata apa? Cam nasol...
Amoniacul e primul produs, dupa care urmeaza nitritii si nitratii...asadar, daca nu ai bacteriile formate, nitritii si nitratii pot fi 0 iar amoniacul sus la cer (sa ma corecteze cineva daca gresesc).
Si e recomandat sa iei teste dedicate, caci sunt mai precise decat cele 6 in 1.
jesus.. pai am explicat ce si cum.. si nu schimb numai25% din apa ca de obicei si pun aqua safe.
faza cu amoniacu era mai mutl de la mancarea ramasa si de la mizeria pestilor.
si eu cred ca-s ok testele.. decat deloc..
dup? o sa iau si amoniac.. dar nu situ daca lumea bogata stie ca alea costa destul..
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/12/2011 01:07:13
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Jesus...mi-e cam greu sa inteleg ce scrii...jesus...
Deci ai schimbat toata sau doar 25% ? Daca ai schimbat toata din nou zic...e nasol...jesus...
Nu e vorba de lumea bogata, era doar un sfat. Faci cum crezi si cum iti permite buzunarul. Dar mai bine iti luai de amoniac si nitriti, in loc de 6 in 1, dupa care mai completai in timp...pe termen lung ajungi mai ieftin, decat sa dai acum bani pe 6 in 1 si pe urma sa incepi sa le iei separat...Si la inceput mai bine stii ce amoniac ai in apa, decat nitrati sau decat ph...zic si eu.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
kzr66
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/06/2012 00:20:21
|
kzr66
Junior member
IP:
|
Ai nevoie si de hrana vie , este la "troc" , cauta , si vei gasi. :wink:
|
Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ... |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/06/2012 09:16:20
|
stefanp
Moderator
IP:
|
[Post New]21/12/2011 01:07:13
[Post new]07/06/2012 00:20:21
...
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
|