[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
tiger barb.. sau cum ii zice  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Cum naiba toate testele, da ala de amoniac nu !?
Si da, scapa de Gourami. Tetrazonele il vot chinui, Gourami-ul este peste pasnic.

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
stefanp
Moderator

IP:

Ai schimbat toata apa? Cam nasol...
Amoniacul e primul produs, dupa care urmeaza nitritii si nitratii...asadar, daca nu ai bacteriile formate, nitritii si nitratii pot fi 0 iar amoniacul sus la cer (sa ma corecteze cineva daca gresesc).
Si e recomandat sa iei teste dedicate, caci sunt mai precise decat cele 6 in 1.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
JimiHendrix84
Junior member

IP:

Adrian Ionut wrote:Cum naiba toate testele, da ala de amoniac nu !?
Si da, scapa de Gourami. Tetrazonele il vot chinui, Gourami-ul este peste pasnic.

da da tetra test 6 in 1:ph, KH(carbon), GH(duritatea generala), NO2(nitriti), NO3(nitrati) si Cl(clor)

apoi s? v?d cu cien fac ceva troc.. gourami pe tigri
JimiHendrix84
Junior member

IP:

stefanp wrote:Ai schimbat toata apa? Cam nasol...
Amoniacul e primul produs, dupa care urmeaza nitritii si nitratii...asadar, daca nu ai bacteriile formate, nitritii si nitratii pot fi 0 iar amoniacul sus la cer (sa ma corecteze cineva daca gresesc).
Si e recomandat sa iei teste dedicate, caci sunt mai precise decat cele 6 in 1.

jesus.. pai am explicat ce si cum.. si nu schimb numai25% din apa ca de obicei si pun aqua safe.
faza cu amoniacu era mai mutl de la mancarea ramasa si de la mizeria pestilor.
si eu cred ca-s ok testele.. decat deloc..
dup? o sa iau si amoniac.. dar nu situ daca lumea bogata stie ca alea costa destul..

stefanp
Moderator

IP:

Jesus...mi-e cam greu sa inteleg ce scrii...jesus...
Deci ai schimbat toata sau doar 25% ? Daca ai schimbat toata din nou zic...e nasol...jesus...

Nu e vorba de lumea bogata, era doar un sfat. Faci cum crezi si cum iti permite buzunarul. Dar mai bine iti luai de amoniac si nitriti, in loc de 6 in 1, dupa care mai completai in timp...pe termen lung ajungi mai ieftin, decat sa dai acum bani pe 6 in 1 si pe urma sa incepi sa le iei separat...Si la inceput mai bine stii ce amoniac ai in apa, decat nitrati sau decat ph...zic si eu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
kzr66
Junior member

IP:

Ai nevoie si de hrana vie , este la "troc" , cauta , si vei gasi. :wink:

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

[Post New]21/12/2011 01:07:13

[Post new]07/06/2012 00:20:21

...

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: