[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am probleme cu neonii !  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Daca sunt punctulete albe, posibil sa fie gris.
Mai bine fa un topic la sectiunea dedicata bolilor si acolo vei primi sfaturi. Si poti citi cateva din topicurile de acolo, sunt multe sfaturi utile.

http://www.jbl.de/de/online-hospital
In dreapta sus selectezi in limba engleza si dai click pe boli cu poze. Cauta acolo ce anume ai tu in acvariu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
florin34
Junior member
[Avatar]

IP:

Am marit temperatura incalzitorului la 31 grade (creste greu dar creste spre 31). Ceilalti neoni si sanitarul ramas, sunt veseli tare si au pofta de mancare.
O sa las temperatura ridicata minim 7 zile sa vedem ce se mai intampla.

AquaPro 60 (63l), NARVA Aqvarium BASIC 15W+Aquael 11W  pompa EHEIM
florin34
Junior member
[Avatar]

IP:

Ceilalti neoni o duc bine. Numai ca acum am 2 neoni care se tot ciugulesc; parca se bat,cu toate nu ii vad raniti.

AquaPro 60 (63l), NARVA Aqvarium BASIC 15W+Aquael 11W  pompa EHEIM
baldoros
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu iti face griji!Neonii nu sunt pesti agresivi!
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

@baldoros:

Am observat ca incepi sa iei topicurile la rand de prin categorii si postezi in ele.
Fii si tu mai atent la data ultimului post...in topicul asta spre exemplu fiind acum doi ani.

Cat despre sfaturi, nu mi-o lua in nume de rau, dar cred ca ar fi bine ca intai sa mai capeti un pic de experienta si sa mai citesti una alta, dupa care mai sfatuiesti si alti colegi.

No hard feelings ok?

This message was edited 1 time. Last update was at 27/04/2013 19:30:51

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Characidae
Go to: